Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Παρίσης: «Τόπο στα νιάτα»!

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  http://www.e-kefalonia.net
Μπορεί οι κάλπες για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να στηθούν στις 25 Μαΐου του επόµενου έτους, ωστόσο η «µάχη» για την κατάρτιση ψηφοδελτίων έχει ήδη ξεκινήσει παρασκηνιακά στη Κεφαλονιά, µε τα τοπικά στελέχη να να οργανώνουν τις στρατηγικές τους και να µελετούν τα πρόσωπα που θα µπορούσαν να υποστηριχθούν. Πληροφορίες του e-kefalonia.net κάνουν λόγο ότι η λέξη «κλειδί» για την δημοτική παράταξη ακούει στο όνομα … «τόπο στα νιάτα». 

Συνομιλητές του Αλέξανδρου Παρίση κάνουν λόγο ότι πρόθεση του δημάρχου είναι στις επερχόμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο του να παίξουν σημαντικό ρόλο οι νέοι ώστε να τους δοθεί η σκυτάλη για τη συνέχεια.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, εστιάζεται στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στις 8 δημοτικές κοινότητες, δεδομένου ότι θα κληθούν να διαχειριστούν το νέο ΕΣΠΑ, της περιόδου 2014-2020, που θα αποτελέσει και το βασικό «εργαλείο» για την ανάπτυξη στη χώρα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχουν αρχίσει να κλειδώνουν ονόματα έκπληξη τόσο σεΑργοστόλι, όσο και σε Παλική και Σάμη. Μάλιστα, η ανανέωση στελεχών θα είναι τέτοια που θα δίνει το σύνθημα της θεωρίας των «φρέσκων και άφθαρτων προσώπων».
Αξίζει: Στο στρατόπεδο της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» του Αλέξανδρου Παρίση δεν θα ζητηθεί το χρίσμα από κανένα πολιτικό κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου