Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Κεραμειές: Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση του Σιναπιά (εικόνες)

ANΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ    INKEFALONIA

Κεραμειές: Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση του Σιναπιά (εικόνες)
Τροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση του Σιναπιά στις Κεραμειές σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα, παρά μόνο εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα (το ένα με σέρβικες πινακίδες και το άλλο με αθηναϊκές), όταν σύμφωνα με μαρτυρίες το ένα εκ των δύο οχημάτων ερχόμενο από Αργοστόλι παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα που κατευθυνόταν από Λακήθρα προς το δρόμο Αργοστολίου – Πόρου.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, το ένα όχημα βγήκε από το δρόμο και σταμάτησε την πορεία του σε ένα δέντρο. Ευτυχώς, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, κανείς από τους επιβαίνοντες στα δύο οχήματα δεν τραυματίστηκε σοβαρά, παρά μόνο υπέστησαν κάποιες εκδορές. Και οι τρεις επιβαίνοντες (οι δύο που επέβαιναν στο όχημα με τις σέρβικες πινακίδες και ο οδηγός του άλλου οχήματος), μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η τροχαία Αργοστολίου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που η κίνηση στους δρόμους του νησιού είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.
Γιώργος Χαλαβαζής
DSC 0297
DSC 0297
DSC 0297
DSC 0297
 DSC 0303
DSC 0297
DSC 0297

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου