Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ερχονται στην Κεφαλονιά "άνδρες έτοιμοι για όλα!!"


Έρχονται οι "Άνδρες έτοιμοι για όλα" στην Πάτρα στις αρχές Αυγούστου Τσιμιτσέλης, Κόκλας, Ευριπιώτης, Δημητρίου και Ιωάννου θα "τα πετάξουν όλα" επί σκηνής 
 
Στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι  αναμένεται να έρθει για 2 βραδιές στις 23 και 24  Αυγούστου 2013 η κωμική και τολμηρή παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που «έσκισε» εμπορικά την περασμένη χειμερινή σαιζόν στο θέατρο Λαμπέτη στην Αθήνα.
Η παράσταση λόγω της επιτυχίας αποφασίστηκε να περιοδεύσει και στην περιφέρεια το φετινό καλοκαίρι και ήδη οι πρώτες παραστάσεις δόθηκαν στις 24 Ιουνίου 2013 στο Δημοτικό κηποθέατρο Παπάγου και χθες στα Τρίκαλα ενώ σήμερα 28 Ιουνίου θα παιχθεί στο θερινό δημοτικό θέατρο Μελίνα Μερκούρη του Βόλου.

Οι Ρέππας – Παπαθανασίου διασκεύασαν στα Ελληνικά δεδομένα το πασίγνωστο κινηματογραφικό έργο «The Full Monty» του Πίτερ Κατανέο, παραγωγής 1997, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Καρλάιλ και Τομ Γουίλκινσον το οποίο μάλιστα είχε φτάσει μέχρι και τα βραβεία Όσκαρ.
Εκτός όμως από την ταινία που εκτυλισσόταν στην εργατική Αγγλία, οι Ρέππας – Παπαθανσίου βασίστηκαν κυρίως στην κωμωδία των Νεοζηλανδών θεατρικών συγγραφέων Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν του 1987 με τίτλο «Ladies Night» που είχε ανέβει στο θέατρο και είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία. Η επαρχιακή πόλη στην οποία οι κάτοικοί της αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, μας θυμίζει βεβαίως οικεία δεινά. Ωστόσο, η σουρεαλιστική λύση που προτείνεται, μόνο «ποιητική αδεία» γίνεται υλοποιήσιμη.
Γιατί, η απελπισία, σύμφωνα με την υπόθεση, υπαγόρευσε σε μια παρέα αντρών της διπλανής πόρτας της πόλης αυτής να γίνουν… στρίπερ.
Σε μια επαρχιακή πόλη λοιπόν μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (ο Τόνι Δημητρίου αντικαθιστά στην καλοκαιρινή περιοδεία τον Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και έναν σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρίπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (στους ρόλους οι Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).
Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε «Ελληνάρες» που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος.
Τα σκηνικά είναι της Μαίρης Τσαγκάρη, τα κοστούμια της Έβελυν Σιούπη, οι χορογραφίες της Ελπίδα Νίνου και του Θανάση Γιαννακόπουλου ενώ ο σχεδιασμός φωτισμών του Χρήστου Τζιόγκα.

  23 και 24 Αυγούστου 2013 στο Αργοστόλι και το Ληξούρι της Κεφαλονιάς.


  
 
 Με πληροφορίες απο το http://www.thebest.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου