Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

H Aγωγή κατά του KEFALONIAPRESS

Aγωγή κατά του Kefaloniapress κατέθεσε χθες ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης στην οποία ζητάει 100.000 αποζημίωση και την φυλάκιση για ένα χρόνο.  
Μια ιστορία του τύπου " Ο βασιλιάς ειναι γυμνός"
Διαβάστε περισσότερα...
 

new 

Η απαράδεκτη σιωπή και η μονόπλευρη ενημέρωση από το inkefalonia και μια μαρτυρία..
http://4.bp.blogspot.com/-IZZXnxREWfA/UCkr_PqwebI/AAAAAAAAZKI/0MimK_yIBq8/s320/%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A5+%CE%92%CE%9B%CE%95%CE%A0%CE%95+%CE%A3%CE%A9%CE%A0%CE%91
-                                                                            
Διαβάστε περισσότερα...
KAI  
Τρίτη 13.08.13
new  H απάντηση του Φώτη Χαλιώτη στο.. ευθυμογράφημα του Νίκου Ανουσάκη "θα σας τελειώσουμε"
http://ionianpress.gr/images/stories/hacker1_533_355.jpg 
                                                                             
 
 
Μόνο ως..  ευθυμογράφημα μπορεί να περάσει η απάντηση του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, στα οσα γράφτηκαν για τις ΑΠΕΙΛΕΣ (αυτού του ιδίου και του Δημάρχου Παρίση) τόσο κατά του ionianpress οσο και του kefaloniapress, ύστερα από τη δημοσίευση ρεπορτάζ σχετικού με τα όσα συνέβησαν στην έναρξη της Θεατρικής Παράστασης "Ποιος τη ζωή μου", στο Στάδιο Κεφαλονιάς.
Και βέβαια είναι "απειλή" και 'εμμεσος ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ η υποβολή μηνύσεων και αγωγών, φίλε Νίκο Ανουσάκη! Και βέβαια είναι! Γιατί, από τη μια έχουμε ένα Δήμο, με τους έμμισθους νομικούς συμβούλους, δικηγόρους και έτερους.. Καπαδόκες και από την άλλη ένα απλό τοπικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης με πενιχρά οικονομικά και άλλα μέσα..

Και είναι απειλή και έμμεσος εκβιασμός, αφού, η απλή υποβολή μήνυσης συνεπάγεται τρομερά έξοδα για δικηγόρους και δικαστικές διαδικασίες, μόνο για μόνο για να αποδείξει ο δημοσιογράφος ή ο ιδιοκτήτης του Μέσου, πως δεν είναι... ελέφαντας!
Όσο για το τι ειπώθηκε και πως ειπώθηκε, από σενα τον ίδιο, ΦΙΛΕ Νίκο Ανουσάκη, στην τηλεφωνική μας συνομιλία :
1.Τόσο πολύ σας... φοβίζει το ionianpress που ούτε το όνομά του δεν τολμάτε να προφέρετε (και να γράψετε);
 2. Όντως μου τηλεφώνησες για να με ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ πως αν δεν "κατεβάσω" από το ionianpress την "ειδηση" για τα "ΠΑΡΤΟΝ-ΠΑΡΤΟΝ" ,θα ακολουθήσω τη .. τύχη της Ελένης Χιόνη, την οποία "ο Δήμαρχος σκοπεύει να τελείώσει τη Δευτέρα"...
3. Στη διάρκεια της τηλεφωνικής μας συζήτησης, σου δήλωσα πως ΔΕΝ αναπαρήγαγα την είδηση της κας Χιόνη, αλλά έγραψα γεγονότα που μου αναφέρθηκαν από ΠΟΛΛΑ άτομα, που μου τηλεφώνησαν αμέσως μετά το τέλος της παράστασης μεχρι και το άλλο πρωι.
4. Εσύ φίλε Νίκο, επέμενες πως "Δεν φώναξε παρά μόνο ΕΝΑΣ(!!!) και μάλιστα σε.. αστείο στυλ! Και με διαβεβαίωσες πως υπάρχει και .. βίντεο που έχει καταγράψει τα πάντα..
5. Στη συνέχεια, προσπάθησα, ΦΙΛΕ Νίκο να σου μιλήσω, σχετικά με το συμβάν αλλά εσύ, ως συνήθως, συνέχιζες τον μονόλογό σου, μη αφήνοντάς με να βγάλω λέξη!  Και σ' αυτό το σημείο, ΦΙΛΕ Νίκο, σου έκλεισα το τηλέφωνο..
Θα περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δω τη συνέχεια αυτού του θρίλερ, με τη δημοσιοποίηση, από μέρους σας, του βίντεο που ισχυρίζεστε πως έχετε και που αποδεικνύει πως .. ένας μόνο φώναξε "ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ-ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ" και, αν όντως το πράξετε, δεσμεύομαι να το δημοσιεύσω στο ionianpress. Κάτι άλλωστε που θα πράξω και με άλλα, που ήδη υπάρχουν και που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Είναι θλιβερό, ΦΙΛΕ Νίκο Ανουσάκη, ένας Δήμαρχος να πέφτει σε ένα τόσο χαμηλό πολιτικό επίπεδο, να εκνευρίζεται από τις εκδηλώσεις του κόσμου εναντίον του, και να αποφασίζει να ποινικοποιήσει και την απλή, ακόμα, καταγραφή αληθινών γεγονότων, με την..ελπίδα πως δεν υπάρχει ηχητικό ή άλλο ντοκουμέντο!
Είναι θλιβερό, ΦΙΛΕ Νίκο Ανουσάκη, ένας Δήμαρχος να αποδεικνύεται τόσο μα τόσο βαθιά ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ, τόσο μα τόσο πολύ ΦΘΟΝΕΡΟΣ, και τόσο μα τόσο πολύ ΑΝΙΚΑΝΟΣ να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα με ένα χαμόγελο, την αλήθεια με περίσκεψη και την κριτική με αντίλογο!
Υ.Γ   Απ' ότι βλέπω, η μηνυση στρέφεται μόνο κατά του kefaloniapress. Μήπως αυτό σημαίνει πως η Δημοτική αρχή αποδέχθηκε, έστω και.. σιωπηρά την "διόρθωσή" μας στο αρχικό κείμενο, από "ολος σχεδόν ο κόσμος (φώναξε ΠΑΡΤΟΝ-ΠΑΡΤΟΝ)" σε "πολύς κόσμος";   
Φωτης Χαλιώτης
ionianpress
 http://ionianpress.gr
 
 Το άρθρο αναφέρεται στην δημοσιοποίηση του κ. Χαλιώτη απειλητικού τηλεφωνήματος που έλαβε απο τον  πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Ανουσάκη  το οποίο δημοσιεύσαμε εδώ : http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=41960&Itemid=38

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου