Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΙΘΑΚΗ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  http://kefaloniapress.gr

 

http://4.bp.blogspot.com/-mfzOq2YvV40/UaIel3csDTI/AAAAAAABCeQ/nMOMFK6Sqog/s1600/niki+panagiwtopoulou.jpg Συγκλήθηκε σήμερα το πρωί  όπως σας είχαμε ενημερώσει Σήμερα εκλέγεται η νέα Δήμαρχος Ιθάκης η παράταξη του πρώην Δήμαρχου Ιθάκης προκειμένου να εκλεγεί από τα μέλη της παράταξης που είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο ο νέος Δήμαρχος Ιθάκης, μετά την καθαίρεση του κ. Γιάνναρου.
 Βεβαίως και αυτή η συκεψη δεν θα μπορούσε να είναι εν ηρεμία..  Στον χώρο εμφανίστηκαν κάποιοι δημότες οι οποίοι θέλησαν να παρακολουθήσουν την σύσκεψη.  Ο πρ. Δήμαρχος Ιθάκης όμως κυριολεκτικά τους εκδίωξε ισχυριζόμενος ότι η σύσκεψη πρέπει να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και δεν αφορά τους δημότες.

 Βεβαίως στην σύσκεψη αυτή ΔΕΝ είχε δικαίωμα να παραβρίσκεται ο πρ. Δήμαρχος και η παρουσία του εκεί τίναζε στον αέρα την νομιμότητα της εκλογής της νέας Δημάρχου.
 Μετά τους  δημότες εμφανίστηκε στην συνεδρίαση ο πρ. Δημαρχος Ιθάκης και διαχειριστής του site  ithacanews.gr ο οποίος εκδιώχτηκε κακήν κακώς από τον κ. Γιάνναρο.  Ο κ. Καραβίας δήλωσε ότι μεταβαίνει στην αστυνομία  για να καταγγείλει το γεγονός.  Τότε ο πρ. Δήμαρχος Γιάννης Κασσιανός αποχώρησε εσπευσμένα από την αιθουσα πάνω σε μηχανάκι  καθώς ήξερε ότι η παρουσία του δημιουργούσε νομικά προβλήματα στην εκλογή της αδελφής του.
 Με τούτα και με τα άλλα , η κυρία Νίκη Κασσιανού- Παναγιωτοπούλου με   5 υπέρ και 3 κατά είναι η νέα δήμαρχος Ιθάκης. Οι πρώτες της δηλώσεις ήταν η απογοήτευσή της από την παράταξή της που δεν ψηφίστηκε ομόφωνα.
 Ερχεται θερμός χειμώνας στην Ιθάκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου