Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ



Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΣΙΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ …ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ !

Οι περισσότεροι Περιφερειακοί Σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του Π.Σ. και τον Περιφερειάρχη την έκτακτη σύγκληση του Π.Σ με θέμα την καταδίκη της δολοφονίας του ανένταχτου τραγουδοποιού Π. Φύσσα από την εγκληματική – ναζιστική Χρυσή Αυγή και την πολιτική αντιμετώπιση του ναζιστικού μορφώματος. Αφού καθυστέρησαν να καθορίσουν την συνεδρίαση την όρισαν για την …Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου τις 6μ.μ. ! ! !

Όμως Αεροπορική συγκοινωνία από τα άλλα νησιά προς την Κέρκυρα έχει το Σάββατο το πρωί και από την Κέρκυρα προς τα άλλα νησιά έχει την Κυριακή το πρωί. Οπότε η προσφορότερη μέρα και ώρα γι’ αυτήν την έκτακτη συνεδρίαση ήταν το Σάββατο το απόγευμα.

Η συνεδρίαση την Κυριακή σημαίνει 2ή 3 μέρες παραμονή στην Κέρκυρα για τους Περιφερειακούς Συμβούλους από τα άλλα νησιά της Περιφέρειας. Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι εργάζονται ουσιαστικά η συνεδρίαση του Π.Σ. την Κυριακή το απόγευμα τους δυσκολεύει ή κάνει αδύνατη την συμμετοχή τους στην συνεδρίαση. Όλα αυτά τα γνώριζαν και ο Περιφερειάρχης κ.Σπύρου και ο
Πρόεδρος κ. Μηλιώτης αλλά και ολόκληρη η κυβερνώσα παράταξη με την οποία προφανώς διαβουλεύτηκαν και συμφώνησε (?) !

Άρα μεθόδευσαν την συνεδρίαση σε μέρα και ώρα ώστε να μην έχει απαρτία. Φαίνεται ότι δεν θέλουν να καταδικαστεί το ναζιστικό – εγκληματικό μόρφωμα της Χ.Α. που είναι γέννημα και θρέμμα της φτωχοποίησης του λαού και του προκλητικού σάπιου διεφθαΡμένου πολιτικού συστηματος εξουσίας και τυραννίας του Λαού μας-δυνάστη των Επτανησίων.
Είναι προφανές ότι η τηλεδιάσκεψη προσφέρεται ακριβώς για μερικές τέτοιες κατεπείγουσες περιπτώσεις και όχι για σοβαρά θέματα ουσίας, όπως ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ κλπ, όπως μεθόδευσε η σημερινή διακυβέρνηση.
Οι μεθοδεύσεις οι οποίες φθείρουν τον νεοπαγή θεσμό και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Επτανησίων, είναι πλέον ορατές και αντιληπτές από κάθε μη φέροντα παρωπίδες και κομματικό προσωπείο !
ΓΙΑ  ΤΗΝ

Εκτακτη συνεδρίαση του περιφ. Συμβουλιου Ιονίων, για τη Χρυσή Αυγή 

    Εκτακτη συνεδρίαση του περιφ. Συμβουλιου Ιονίων, για τη Χρυσή Αυγή
Σύμφωνα με το άρθρο 167 παρ. 2  του Ν. 3852/2010, σας  προσκαλούμε σε έκτακτη  σύγκληση -  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  Ιονίων Νήσων, την Κυριακή  29  Σεπτεμβρίου 2013  και ώρα 18:00  στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Αλυκές Ποταμού), λόγω  των τελευταίων  εξελίξεων που προκαλούν κοινωνική ένταση  και απειλούν  τη  δημοκρατική μας παράδοση  με  αποκλειστικό θέμα:
ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 «  Η   δολοφονία   του  Π.  Φύσσα  και  η  ακροδεξιά   φασιστική εκτροπή   της Χρυσής   Αυγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου