Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο πρ. Δήμαρχος Ιθάκης ως απλός δημότης ..

 
 Ο προσωρινώς παυμένος (για είκοσι μέρες)  Δήμαρχος Ιθάκης Ιωάννης Κασσιανός ,αποκαλύπτει στο kefalonia press τα σχεδιά του για επενδύσεις εκατομμυρίων δολαρίων στην Ιθάκη.
 

 Συμβολισμός ή  σύμπτωση? 
kassianos00.jpg
Στην ίδια θέση, στο ίδιο σημείο που πριν  τρία χρόνια ακριβώς!! (η φωτο είναι στις 24/9/2010) , είχαμε συναντήσει για πρώτη φορά τον ομογενή εκατομμυριούχο  Θιακό Ιωάννη Κασσιανό και την γλυκύτατη συζυγό του,Ιωάννα Ερικσον και του είχαμε πάρει την πρώτη του συνέντευξη ανακοινώνοντας ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο Ιθάκης, Θιακός ομογενής εκατομμυριούχος , διεκδικεί τον Δήμο Ιθάκης (κλικ) σήμερα συνομιλήσαμε τηλεφωνικά  μαζί του..
Σε αυτό το διάστημα ο κ. Κασσιανός κατάφερε μεν να εκλεγεί Δήμαρχος Ιθάκης, αλλά πριν ολοκληρώσει τη θητεία του παύθηκε με Υπουργική Απόφαση Παύση καθηκόντων για τον Δήμαρχο Ιθάκης(κλικ) και είναι πλέον ένας απλός δημότης Ιθάκης.   
Σήμερα -ο άνθρωπος που υποσχέθηκε ότι  θα άλλαζε την Ιθάκη με επενδύσεις εκατομμυρίων δολαρίων, παρέδωσε και τυπικά τον δημαρχιακό θώκο στην αγαπημένη του αδελφή και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Νίκη Κασσιανού-Παναγιωτοπούλου. Επεισοδιακή η εκλογή της κυρίας Νίκης Κασσιανου στον Δημαρχιακό θώκο (κλικ)

KAI  ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου