Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΛΕΕΙ η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

και  ένα χρήσιμο  σχόλιο της Προέδρου Συλλόγου γονέων Γυμνασίου Πάστρας μετά  την συζήτηση στο κοινοτικο το Σάββατο

  • ελισαβετ τσουπακη ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΣΤΡΑΣ. ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΤΕΛ-ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΑΠΟ14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
Δημοσιεύθηκε μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που συνυπογράφουν οι υπουργοί Εσωτερικών, Παιδείας, Οικονομικών και Ανάπτυξης για το θέμα της μεταφοράς των μαθητων, όπως ανακοίνωσε το Υπ. Εσωτερικών.

Οπως αναφερεται στην σχετική ανακοίνωση, η νέα ΚΥΑ προσδιορίζει το καινούριο θεσμικό πλαίσιο για την επικείμενη σχολική χρονιά, ενω έχουν γίνει οι αναγκαίες ενέργειες για να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι διαγωνισμοί σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας ώστε να εκτελεστούν με πληρότητα οι μεταφορές των μαθητών από το Σεπτέμβριο και μετά.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Υπουργός στις αρχές Ιουλίου θα καταβάλλει επιπλέον 30 εκατ. ευρώ προς τους μεταφορείς που οφείλονται από το παρελθόν έτος.

ΠΗΓΗ  http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/dimosieftike-i-nea-kia-gia-tin-metafora-ton-mathiton

ΦΥΣΙΚΑ  ΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΤΩΝ  ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,,ΕΧΕΙ  ΔΩΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ  Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΣΤΡΑΣ!
ΔΕΙΤΕ  ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου