Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Αστυνομικοί και διασώστες ψάχνουν τον 31χρονο Διονύση Καλλίνικο που έκανε διακοπές με Ρώσους στην Γαύδο- Σε εξέλιξη το θρίλερ!


Ο άντρας που βλέπετε στη φωτογραφία βρισκόταν απο τις 20 Σεπτέμβρη στα Χανιά για διακοπές και στις 29 του ίδιου μήνα πήγε στην Γαύδο όπου διέμενε με Ρώσους που κατοικούν μόνιμα στο νησί…
Απο το ξημέρωμα, ομάδες διασωστών απο τα Χανιά ξεκίνησαν για την Γαύδο, προκειμένου να ερευνήσουν για τον 31χρονο Διονύση Καλλίνικο του Γεράσιμου, απο την Ιθάκη, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε απο την μητέρα του χθες το βράδυ.

Οι έρευνες θα επικεντρωθούν πρωτίστως στην τοποθεσία Τρυπητή, όπου ήταν το τελευταίο σήμείο στο οποίο είχε δώσει σημεία ζωής ο 31χρονος. Σύμφωνα με το flashnews.gr, o 31χρονος, βρισκόταν απο τις 20 Σεπτέμβρη στα Χανιά για διακοπές και στις 29 Σεπτεμβρίου μετέβη στην Γαύδο όπου διέμενε με Ρώσους που κατοικούν μόνιμα εδώ και χρόνια στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος πήγε μαζί με τους Ρώσους που τον φιλοξενούσαν στην τοποθεσία Τρυπητή. Στην συνέχεια και ενώ ετοιμάζονταν να επιστρέψουν, εκείνος τους είπε να φύγουν και πως θα καθόταν λίγο μόνος του.
Έκτοτε δεν έδωσε άλλα σημεία ζωής, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν τα ρούχα, το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο στην «καρέκλα» που έχουν στήσει οι Ρώσοι κάτοικοι της Γαύδου σε απόκρημνο σημείο στην Τρυπητή.
Να σημειωθεί πως για να μεταβεί κάποιος στην συγκεκριμένη περιοχή πρέπει να περπατήσει περίπου μία ώρα απο τον οικισμό των Βατσιανών, ενώ δυσχέρεια στις έρευνες προκαλεί και το ότι το σκάφος του λιμενικού που εδρεύει στην Παλαιόχωρα, βρίσκεται – για υπηρεσιακούς λόγους – στην Χίο.
ΠΗΓΗ  ΤΟ  http://kefaloniafocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου