Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ARIS!!

Ευχαριστούμε για τη προσπάθεια εσάς και όλη τη παρέα κύριε Βασιλάκη. Δύο ερωτήσεις μόνο: Α) Θα έχουμε κάποια ανάλυση εμείς οι όχι και τόσο γνώστες αξίας αρχαιολογικών ευρημάτων δια του οφθαλμού? Β) Και με το συμπάθειο: Είδες πως την έκαμε ο καπετάνιος από «επικίνδυνες» φωτό? Εσύ πως θα ξεμπλέξεις άμα γυρίσεις στη Κρήτη? Σκηνές ζηλοτυπίας βλέπω!! Χα χα χα χα, (πάντα μέσα στα πλαίσια του Θιακοκεφαλλονίτικου χιούμορ). Καλή συνέχεια. σε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΖΑΝΝΑΤΑ ΠΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 3/10/13

Σταντάραμε και τη διαδρομή κατά Ιθακήσια ανάρτηση και Φανούρια φωτό!!! Χα χα χα όσο επήε ο Οδυσσέας στη Κέρκυρα είμαι εγώ άγαμος! Ναι ορέ επήε έδεκει αηπάνου και δε ήξερε που ήτανε, ο μπερμπάντης που δεν είχε αφήσει ούτε θηλυκιά γάτα και γεμίσαμε μπάσταρδα… χα χα χα. Ούτε κατόι για κατόι χωρίς πλιάτσικο μέχρι τη Λισαβόνα. Δε ξυπνάει ο κόσμος ορέ δε ξυπνάει… Χουά χα χα χα χα χα. σε ΛΑΖΑΡΕΤΟ: ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ

Καλός και άγιος ετούτος ο Ποταμιάνος και χαρά στα κουράγια του αλλά δεν είναι απόγονος του Οδυσσέα. Ο Δυσσέας θα την έστηνε έδεπα όξου με το κανόε του και τη νύχτα τσούπ θα έριχνε το γραμπαούνι του σε κάνα σούπερ φαστ και την άλλη μέρα θα ήτανε Ιταλιάνος! Και τσι άλλες 29 μέρες θα έκανε τσι βόρτες του αλά μπρατσέτα με τη κόρη του Δόγη στη σπιάτζα ντι Βενέτσια! Αμ πως έτσι επήραμε τη Τροία τραβάωντας κουπί??? Χουά χα χα χα χα χα χα. Καλές θάλασσες φίλε και να γδώ πόσους μήνες θα κάμεις να ξαρμυρίσεις ! Σα μπακαλάος θα γένεις ευλοημένε. σε Κεφαλονιά – Ιταλία με καγιάκ


ΚΑΙ  σε Ζάκυνθος: Γέμισε νεκρά ψάρια ο κόλπος του Λαγανά
 

  1. Ψάρια με εγκεφαλοπάθεια λοιπόν όπως το 2011!!
    Να διαβάσουμε λίγα πράγματα επιστημονικά:

    •Τα τελευταία χρόνια έχει διαπιστωθεί στον Πόρο, Μέθανα, Μαλλιακό κόλπο, Πρέβεζα κλπ, όπου περιοδικά προκαλεί θανάτους τόσο σε ψάρια της ανοικτής θάλασσας (ροφούς, στήρες, σφυρίδες) όσο και σε ψάρια των ιχθυοκαλλιεργειών (λαβράκια).. Στα ψάρια της ανοικτής θάλασσας εκδηλώνεται συνήθως περί τα μέσα του φθινοπώρου με την πτώση της θερμοκρασίας.
    •Ο ιός προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και τους οφθαλμούς. Τα προσβεβλημένα ψάρια παρουσιάζουν νευρικά συμπτώματα που εκδηλώνονται με ανωμαλία στην κολύμβηση (κυκλική ή σπειροειδή κολύμβηση) και ληθαργική συμπεριφορά είτε στην επιφάνεια ή στον πυθμένα. Τα άρρωστα ψάρια παρουσιάζουν συμπτώματα υπερκινητικότητας όταν ενοχληθούν. Επίσης παρουσιάζουν αλλοιώσεις στον αμφιβληστροειδή με απόρροια την τύφλωση (αμφιβληστροειδοπάθεια).
    Τυχαίοι οι τόποι που παρουσιάστηκε?
    Μέσα Σεπτέμβρη πάντως στα 8-10 μέτρα παρακολούθαγα ένα μυλοκόπι που έκανε παλαβά, ξάπλες ,σούζες κλπ. Επειδή ήτανε του κιλού και βάλε την έκανα για το βυθό χωρίς προφυλάξεις με τη πεποίθηση ότι είναι εύκολο θήραμα, αλλά σκεφτόμουνα αν θα το φάω γιατί σαν μισοψόφιο μου φαινότανε.
    Όταν όμως το πλησίασα αρκετά έγινε καπνός τόσο γρήγορα που με άφησε σύξυλο.
    Άρα με τα συμπτώματα που διαβάζω εγκεφαλοπάθεια είχε, άρα η θερμοκρασίες μάλλον απλή έξαρση του προβλήματος δημιουργούν. Η ασθένεια ίσως υποβόσκει.

    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ,,ΚΥΝΗΓΑΣ!!..,, ??? ΧΑΧΑΧΑ
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα χα χα χα με έκαμες και γέλασα ρε Γιώργη!!!
    Όχι ορέ κατεβαίνοντας σκέφτηκα ότι έχει το ίδιο πρόβλημα με μένανε το ψημένο και είπα να του κάμω λίγη παρέα από συναδελφική αλληλεγγύη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου