Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

''Αναποδογύρισαν την Ιταλία σαν να ήταν καλτσάκι''

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ
«Κατανοώ τους κινδύνους, αλλά επέλεξα να δώσω τέλος στην κυβέρνηση Λέτα», έγραψε σε επιστολή του προς το εβδομαδιαίο περιοδικό Tempi, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η οποία θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος.
 
«Όταν το κράτος γίνεται αφέντης στενοκέφαλος και αλαζόνας, ενώ η κυβέρνηση σιωπά και δεν έχει ούτε τη δύναμη ούτε τη θέληση να υπερασπιστεί την ελευθερία και τις τσέπες των πολιτών της, τότε είναι καλό ο λόγος να επιστρέψει στον μοναδικό αφέντη: τον ιταλικό λαό», αναφέρει ο Μπερλουσκόνι στην επιστολή του.
 
Όπως τονίζει, κατανοεί τους κινδύνους, αλλά επέλεξε να δώσει τέλος στην κυβέρνηση Λέτα και επέλεξε τον δρόμο των εκλογών, «όχι για τις δικαστικές περιπέτειές μου, αλλά γιατί έτσι μόνο αναδεικνύεται η αλήθεια μίας κυβέρνησης βαθιά εχθρικής στον ίδιο της τον σύντροφο της κυβέρνησης δήθεν συνασπισμού».
 
Συμπληρώνοντας δε, δήλωσε ότι έχει υποστεί την άδικη και απίστευτη καταδίκη από τις εισαγγελικές αρχές.
 
Σύμφωνα με την επικεφαλής του Λαού της Ελευθερίας ο Ενρίκο Λέτα και ο Τζόρτζο Ναπολιτάνο θα έπρεπε να αντιληφθούν ότι αν δεν προασπίζονται τα πολιτικά δικαιώματα του ηγέτη της κεντροδεξιάς τότε καταστρέφουν ένα βασικό στοιχείο της αξιοπιστίας τους, βομβαρδίζοντας τα θεμέλια της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
 
«Αναποδογύρισαν την Ιταλία σαν να ήταν καλτσάκι, σαν να ήταν εντολή από έναν από τους εισαγγελείς της ομάδας από τα Καθαρά Χέρια των πρώτων ετών της δεκαετίας του 1990 και να το ωραίο αποτέλεσμα: ούτε ξεκαθάρισμα, ούτε δικαιοσύνη, αλλά ερημιά», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Και με τούτα και με τα άλλα μου έλεε φίλος Ιταλός ότι οι πιθανότητες λένε πως σε κάνα εξάμηνο θα μας κάμουνε παρέα…

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή