Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΝΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΑ

Συνέντευξη Νίκου Κανούλα και Ολεγκ Κόστιν: «Προσκαλούμε όλους τους Κεφαλλονίτες να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις της Ρωσικής Εβδομάδας» (video)

Συνέντευξη Νίκου Κανούλα και Ολεγκ Κόστιν: «Προσκαλούμε όλους τους Κεφαλλονίτες να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις της Ρωσικής Εβδομάδας» (video)
Συνέντευξη παραχώρησαν ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα Ιόνια Νησιά κ. Νίκος Κανούλας και ο πρόεδρος του Διεθνούς Φόρουμ «Ρωσική Εβδομάδα στα Ιόνια Νησιά» κ. Ολεγκ Κόστιν.
Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζή

Και οι δύο αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα αυτής κίνησης και για τις δύο πλευρές, καθώς όπως τόνισαν φέρνει τους δύο λαούς πιο κοντά.
Ο κ. Κανούλας μάλιστα έκανε κάλεσμα στους Κεφαλλονίτες να παρακολουθήσουν τις σημερινές (Παρασκευή 11/10) εκδηλώσεις στο Αργοστόλι, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα με την Πανηγυρική παρέλαση της ορχήστρας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στους δρόμους του Αργοστολίου, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ρωσοελληνικής φιλίας, αλλά και τη συναυλία της μπάντας του Ρωσικού στόλου.
Παράλληλα ο κ. Κανούλας πάντως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, οποίος είναι πρόεδρος περιφερειακής Ενωσης Δήμων Ιονίων Νήσων και ένας από τους οργανωτές της Ρωσικής Εβδομάδας στα Ιόνια Νησιά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Οργανωτές την μη Κυβερνητική Οργάνωση «Παγκόσμια Ρωσική Λαϊκή Συνοδος» και το αντιπρόσωπό της κ. Κόστιν και τη Μονή του Αγίου Δανιήλ, την οποία αντιπροσωπεύει εδώ ο καθηγούμενος της μονής π. Αλέξιος. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω και τον κ. Γκάνιτσεφ πρόεδρο της Ενωσης Συγγραφέων της Ρωσίας, ο οποίος έρχεται πολλά χρόνια στη Ρωσική Εβδομάδα και είναι πάντα μαζί μας».
Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου