Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

η καταστροφολογια συνεχιζεται


  • Niki Stathas πω πω Γιωργο προσεχετε παναγια μου καλε χθες ειδα στον υπνο μου οτι μπηκαν στην Ελλαδα στρατιωτικα τανξ κοιτουσα τη θαλασσα και ηταν γεματη απο πλοια επισης ο πατερας μου που εχει πεθανει μου ελεγε για τη δραχμη και εβλεπα ενα νομισμα αραχνιασμενο παλιο ..ουφ ξυπνησα και ακομα το ζω ..προσεχεται

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Το πιστεύω!!
    Με τόση πίεση που υφίστανται οι Ευρωπαίοι πολίτες ανεξαρτήτως εθνικότητας να τον περιμένουμε τον σεισμό χωρίς ιστορικό προηγούμενο που φυσικά δεν θα είναι τεκτονικός αλλά ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ.

  • Dimitris Aloizos Μεγαλύτερο τσουνάμι Ανθή απο αυτό που μας εχει βρεί, αποκλείεται.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ευτυχως που δεν ηρθαν εξωγηινοι και δεν μας επεσε και κανας κομητης στην κεφαλα

  • Δικέλης Βλιχός Μια παρόλα σκαλισμένη σε μπότη οπού θα βρεθεί στα Χάσματα απά στα Ζερβάτα. Συγγραφέας του άγνωστος: "Θά έρτουνε βεραμέντες καιροί οπού η γης θα κουνιέται κάτου από τα τσικλινάρια μας για εφτά ώρες. Η θάλασσα θα ανεβεί ώσμε τον αφαλό μας κι όποιος δεν ξέρει μπάνιο θα βήχει, για θα πιει ένα σίκλο νερό. Ο σεισμός μαλλιαρός και αγριομούτσουνος θα έμπει, διάολε από τη Σάμη, θα σκαπετήσει στον Αυγό, θα μάσει ρίγανη στη Ριγανίστρα, θα ροβολήσει συλίντρεχος στο Διγαλέτο κι από κει δελέγκου δελέγκου.... όοοοπ! θα σαρτήσει στον Πόρο. Κι απέ, δε θα κάτσει πολύ, θα περάσει από την ποριά θα καταλάβει πως έκανε λάθος θα γυρίσει οπίσω και θα βουτήξει στη θάλασσα. Για ετούτο που λέτε, στον Πόρο, η γη θα κουνηθεί όσο μόνε μόνε. Αγλίμανο από τσου αποδέλοιπους Κεφαλονίτες που θα κουνιούνται ωσά δεούτελα. Ωσά λαγουδέρες απά σε βάρκα με φουρτούνα. "Ιιιι γιε", θα λένε, "ξαφνικό που μας έβρηκε!" Και συβουλεύω τσου Ποριώτες, για πινομής που δεν είναι Ποριώτες αλλά Θιακοί, να κάθουνται ένας ένας με τη σειρά του απά στη γέφυρα κι άμα τον γδούνε να του πούνε να μην κάνει το λάθος. Θα γλιτώσουνε έτσι το πισωγύρισμά του και σεισμό δε θα καταλάβουνε". Αυτά λέει ο μπότης και αμαρτίαν ουκ έχω.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ παλια κατάρα θα "τανε!! και την βάλανε στον Μπότη!! Το θέμα ειναι ότι μόνο με κανά σεισμό ξυπναει ο Πόρος , όπως και το "53,,γιατι απο αυτόν δημιουργηθηκε!!,τωρα επειδη σταματησε τα κουνηματα!! Βούλιαξε .! Αποκοιμηθήκανε όλοι ! Καρφι δεν τους καίγεται για την κατάντια μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου