Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση- καταγγελία του Γιώργου Καλούδη.

«Η συμπεριφορά τους είναι φασίζουσα»!

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ  ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ  ΑΠΡΟΣΙΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΥΣ.

  Μία και μόνον εβδομάδα  μετά τη σκανδαλώδη μεθόδευση   από τη Διοίκηση  Σπύρου Σπύρου για επιλογή ημέρας και ώρας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ημέρα και ώρα, (Κυριακή βράδυ 29-9-2013), που δεν μπορούσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι να ταξιδέψουν και να παραβρεθούν, η αποτυχημένη Διοίκηση Σπύρου Σπύρου επιλέγει την ίδια δοκιμασμένη  πλέον συνταγή: «Συνεδρίαση Κυριακή βράδυ και από το πρωί της Δευτέρας μέχρι το βράδυ της Δευτέρας,» δηλ. για ημέρες και ώρες  που ήξεραν ότι δεν μπορούν τα ταξιδέψουν  από τα Επτάνησα και να παραβρεθούν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που είμαστε εργαζόμενοι ή ελεύθεροι επαγγελματίες και ζούμε από τη σκληρή εργασία μας.


Δηλ. αμετανόητα  η Μνημονιακή νεοδημοκρατική παρέα Σπύρου Σπύρου «διδάσκει»  και εφαρμόζει κάποιες από  τις συνταγές που χρεωκόπησαν  τη χώρα: Για να είσαι εκπρόσωπος του λαού πρέπει να είσαι ή αργόμισθος δημόσιος υπάλληλος που αντί να πάει στη δουλειά του κάνει «πολιτική» με τα λεφτά του λαού την ώρα που εκατομμύρια άλλοι δούλευαν και εργάζονται σκληρά για να ζήσουν, ή πρόωρα συνταξιοδοτημένος  δημόσιος υπάλληλος, ή συνταξιούχος του δημοσίου ή πολύ πλούσιος.

 Και είναι να απορεί κανείς γιατί χρεωκόπησαν τη χώρα οι αργόμισθοι και οι τρόφιμοι των δημόσιων ταμείων ? Ταυτόχρονα κατά πάγια τακτική  τους και προσχεδιασμένα και από δόλο:

    Κρατάνε στο συρτάρι  τους πλειάδα θεμάτων (πολλές φορές οικονομικού αντικειμένου) για να τα εισάγουν ως… κατεπείγοντα και να μην μπορούμε ως αντιπολίτευση να είμαστε ενημερωμένοι,
    Δεν γράφουν στην Ημερήσια Διάταξη θέματα που έπρεπε με βάση τον Κανονισμό είχαν Νομική και πολιτική υποχρέωση να γράψουν, ένα από κάθε Παράταξη, πχ ένα από τα δικά μας θέματα, το θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων, το ψήφισμα για να μη σκεφτεί η κυβέρνηση να ξεπουλήσει τη Παλαιόπολη ή ΜονΡεπό, που εκκρεμούν για συζήτηση 6 μήνες γιατί…δεν προλαβαίνουν  να συζητηθούν και δεν πρόλαβαν να συζητηθούν ούτε …πριν από ένα μήνα στη Λευκάδα, δεν τα έγραψαν στην Ημερήσια Διάταξη για συζήτηση,
    Δεν έγραψαν στην Ημερήσια Διάταξη Επερωτήσεις μας, όπως αυτήν για τις απ΄ευθείας αναθέσεις για τη τουριστική προβολή και για άλλα δημόσια έργα,

     Φέρνουν θέματα παραπλανητικά γραμμένα, όπως αυτό για την επέκταση του Ιχθυοτροφείου της Κασσιώπης, το οποίο έπρεπε να το είχαν φέρει μέσα σε ένα μήνα ή σε 20 ημέρες  από την υποβολή της  μελέτης, και δεν το έφεραν μέσα στη νόμιμη προθεσμία αλλά είχαν αποκρύψει από το Συμβούλιο και το γεγονός ότι τόφερναν εκπρόθεσμα, γεγονός που γνώριζαν και το έπραξαν με σκοπό να ευνοήσουν τον ιχθυοκαλλιεργητή

 Πρόκειται για  δόλια και έμπρακτη παρεμπόδιση  των Περιφερειακών Συμβούλων  να παραβρεθούμε στις συνεδριάσεις και μας εμποδίζουν, τις Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, να ασκούμε τον έλεγχο και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να προασπίζουμε τα συμφέροντα του Επτανησιακού Λαού.

  Όταν κάποιοι εξουσιαστές (με γραφεία, υπαλλήλους πολλούς στη διάθεσή τους, κλπ)  εμποδίζουν εκπροσώπους του λαού, (και μάλιστα άμισθους, που πληρώνουν οι ίδιοι ακόμα και το μελάνι του χαρτιού τους, τη γραματειακή τους υποστήριξη κλπ που προπληρώνουν ακόμα και τα έξοδα μεταφοράς τους) να παραβρεθούν και να ασκήσουν τα καθήκοντά τους της αντιπολίτευσης τότε η συμπεριφορά τους αυτή δεν είναι απλά αντιδημοκρατική, είναι φασίζουσα.

 Την ευθύνη για αυτή την φασίζουσα συμπεριφορά, δηλ. την επιλογή όχι του Σαββατοκύριακου για ημέρες συνεδρίασης, όπως είχε συμφωνηθεί εν συνεδριάσει  και γινόταν μέχρι τώρα αλλά εργάσιμες ημέρες και ώρες, και ειδικότερα τη Δευτέρα, που θα αφαιρέσει από έναν εργαζόμενο και τη Τρίτη λόγω μετακίνησης από νησί  σε νησί) τη χρεώνεται συνολικά ολόκληρη η Διοίκηση  Σπύρου Σπύρου και ειδικότερα οι κ.κ. Σπύρου, Μηλιώτης και οι Αντιπεριφερειάρχες του κ.κ. Χρήστος Σκούρτης, Σωτήρης Κουρής, Θεόδωρος Βερύκιος, Διονύσης Μυλωνάς, Χρήστος Άνθης, Τζόγια Γουρζή και Μαρία Καταβάτη που συμπράττουν και συγκαλύπτουν.

  Πρόκειται για δόλια  και έμπρακτη παρεμπόδιση των  Περιφερειακών Συμβούλων να παραβρεθούν στις συνεδριάσεις και παρεμπόδιση των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης να ασκούν τον έλεγχο και να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να προασπίζουν τα συμφέροντα του Επτανησιακού Λαού.

  Η παρέα Σπύρου Σπύρου, προφανώς τα πράττει όλα αυτά για να αποσπάσει προσωπικά ωφελήματα εξουσίας, δηλ. για να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην εξουσία, κάνει κακό στους θεσμούς, κάνει κακό στους Επτανήσιους. Αποδεικνύει ότι δεν είναι άξια.

 Μετά από αυτές τις  απόλυτα αντιδημοκρατικές με φασίζουσα απόχρωση  μεθοδεύσεις της Διοίκησης Σπύρου Σπύρου, οι Προερχόμενοι από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης  Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν έχουν πλέον λόγο να δίνουν άλλοθι δημοκρατικής νομιμότητας στην κλιμακούμενη έκπτωση των θεσμών από τη Διοίκηση Σπύρου και στη παρεμπόδιση των Περιφερειακών Συμβούλων   να  παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις και να ασκούν τα καθήκοντά μας  για τα οποία μας εξέλεξε ο Λαός της Επτανήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου