Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΣΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Καθυστέρηση υπάρχει σε ό,τι αφορά την απόφαση για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στο νησί μας και το αίτημα που έχει υποβάλλει η εταιρεία «Kefalonian Lines» για τη γραμμή Κυλλήνης-Ζακύνθου.
Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μεταθέτει από μέρα σε μέρα την απόφασή του, δημιουργώντας την εντύπωση ότι προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιους… σκοπέλους, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί λόγω της πίεσης που ασκείται.
Το ΣΑΣ… 

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (το λεγόμενο και ΣΑΣ), είχε απορρίψει το αίτημα της προαναφερόμενης εταιρείας για δύο δρομολόγια επί καθημερινής βάσης, όμως η απόφαση αυτή έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα.
Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Βαρβιτσιώτης μπορεί να μην τη λάβει υπόψιν του και να κάνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που αποφάσισε το ΣΑΣ.
Μ. Τσουκαλάς: «Η πορεία των πραγμάτων δεν αλλάζει» 
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του σωματείου θαλάσσης, Μάρκος Τσουκαλάς, τάχθηκε υπέρ της έλευσης στη Ζάκυνθο της εταιρείας «Kefalonian Lines», σημειώνοντας πως το μονοπώλιο στη γραμμή δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ ακόμη.
«Έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη, κ. Λυκούδη, και μου ανέφερε πως στόχος του είναι να μειώσει κατά 50% την τιμή του εισιτηρίου. Ως Ζακυνθινός, λοιπόν, επιθυμώ να μπει αυτός ο επενδυτής στη γραμμή, προκειμένου οι συμπολίτες μας να μεταφέρονται φθηνότερα στην Κυλλήνη. Σε μια εποχή που η οικονομία καταρρέει και όλο και περισσότεροι τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα, το να γίνεται έκπτωση τέτοιου βαθμού στα εισιτήρια είναι ένα απόλυτα θετικό στοιχείο. Ακόμη και αν ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν δώσει την έγκρισή του τώρα, επισημαίνω πως τέλος Νοεμβρίου θα γίνει κι άλλο ΣΑΣ. Τότε κανείς δεν θα μπορεί να πει όχι στον επενδυτή, γιατί τα δρομολόγια έχουν απελευθερωθεί. Ως εκ τούτου, οι εξελίξεις είναι αναπόφευκτες» υπογράμμισε ο κ. Τσουκαλάς.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”
www.imerazante.gr
POROSNEWS
ΠΛΑΚΑ ΘΑ "ΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου