Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΑΧΑΤΑ ΣΑΜΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΜΗΣ!


Αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:00,  στο Γυμνάσιο Σάμης.

  Με αφορμή  την ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο σχολείο μας, τα σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας και τις αλλαγές στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. θα γίνει διάλογος και θα ακουστούν απόψεις για την στάση μας, η την αντιμετώπιση των σοβαρών αυτών εξελίξεων. Η επείγουσα συνέλευση έχει συναποφασισθεί από τους Μαθητές των δεκαπενταμελών συμβουλίων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου και του λυκείου Σάμης. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ!

ΟΛΟΙ ΟΙ : ΜΑΘΗΤΕΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ : ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ

ΚΑΙ  ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ  ΘΕΜΑ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
ΣΤΟ   http://www.vlahatasamis.gr/vlahata-samis-eidiseis/kefalonitika-nea/item/4072-ghrokomeio-samis

Σάμη... Οίκος Ευγειρίας Δημητρίου και Λουκίας Τζανετάτου: Ένα υπερσύχρονο κτήριο στα αζήτητα!!! 

 

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 οι αδελφοί Χαράλαμπος και Βαγγέλης Τζανετάτου από τα Καταποδάτα της Σάμης, παίρνουν την απόφαση να ανεγείρουν  στη Σάμη, μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, αφιερωμένο στη μνήμη των γονιών τους Δημητρίου και Λουκίας Τζανετάτου. Κατόπιν ολοκληρώσεως του έργου δε, να παραχωρηθεί στον τότε Δήμο Σάμης. Η Μητρόπολη Κεφαλονιάς, παραχωρεί οικόπεδο στη θέση "Βουνάκια" στην επαρχιακή οδό Σάμης - Πόρου,  (τρία περίπου χιλιόμετρα από την πόλη της Σάμης ), με απαράβατο όρο το παραχωρηθέν οικόπεδο, να χρησιμεύσει αποκλειστικά και μόνο για κτήσιμο μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων .
Αρχές του 2000 οι αδελφοί Τζανετάτου, ξεκινούν την ανέγερση του κτηρίου και το έργο ολοκληρώνεται και παραχωρείται στον Δήμο Σάμης  το 2003. Από τότε έγιναν κάποιες προσπάθειες από τον Δήμο, αλλά και από τους δωρητές, για να λειτουργήσει το ίδρυμα. Αλλά φευ!!! Όλες σκόνταφταν στην αδυναμία  εξεύρεσης χρημάτων για να μπορέσει  ( το ίδρυμα ) να "σταθεί στα πόδια του" και να λειτουργήσει με χρηματική επάρκεια και χωρίς οικονομική ζημία για τον Δήμο. Αποτέλεσμα σήμερα το 2013  το κτήριο να παραμένει κλειστό και αχρησιμοποίητο, παρ' όλες τις ανάγκες που έχει η περιοχή μας αλλά και η Κεφαλονιά γενικότερα,  από τέτοιου είδους μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου