Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη ΤΩΡΑ στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για τα δρομολόγια των φερυ


http://2.bp.blogspot.com/-JDmh0i6svGw/Torkpmt7WmI/AAAAAAABoEk/W9VfF6iFIOI/s320/eptanisos.jpg Σύμφωνα με πληροφορίες μας πραγματοποιείται αυτή την ώρα σύσκεψη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι των ακτοπλοϊκών εταιρειών με θέμα τον καθορισμό των δρομολογίων των φερυ από 1 Νοέμβρη.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία γνωμοδότηση του ΣΑΣ δρομολογείται το ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ στη γραμμή Σάμη –Πάτρα – Ιθάκη από 1/1/2014 .

Τον Νοέμβρη και Δεκέμβρη του 2013 τα δρομολόγια θα καλύψουν οι Ζακυνθινοί (Ionian Ferries) (κατά πάσα πιθανότητα τρεις φορές την βδομάδα και δυο φορές την εβδομάδα το ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ χωρίς να είναι ακόμη σίγουρο) αλλά με την διαφοροποίηση στο λιμάνι άφιξης αντί Πάτρα θα είναι Κυλλήνη.

Οι Θιακοί έχουν μεγάλο πρόβλημα καθώς θα πρέπει από Κυλλήνη να ανεβαίνουν Πάτρα και δεν θα εχουν την δυνατότητα της επιστροφής της ίδια ημέρα, καθώς επίσης ότι δυο φορές την εβδομάδα θα είναι αποκομμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σε αναμονή λοιπόν των τελικών αποφάσεων από ώρα σε ώρα.
ΤΟ ΑΝΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  KEFALONIAPRESS!

ENΩ  ,,ΚΟΝΤΟΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ,,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΟ,,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ  ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ,,  ΟΠΩΣ  ΕΡΩΤΗΘΗΚΑ   ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL,, ENΩ  ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ  ΠΟΛΛΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,,ΜΑΣ  ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,,ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΠΡΩΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΒΡΑΔΥ,, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ !!
ΕΠΙΣΗΣ  ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ  ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΡΟΣ-ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!  
ΑΝΑΦΟΡΑ  ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΣ,,ΠΟΥ ΟΛΟ" ΘΑ"  ΑΚΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΠΛΩΤΑ ΑΚΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΕΡΓΑ ,,ΚΑΙ  ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!


25 Απρ 2013
ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΔΥΟ-ΔΥΟ,,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΙΞΗ ΑΠΟ ΚΥΛΗΝΗ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΚΥΛΗΝΗ. Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: ...
24 Μαρ 2011
ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΡΑΒΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΟ -ΚΥΛΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ, ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου