Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Πολύ τραβηγμένες οι δηλώσεις Καμμένου για το ΠΑΣΟΚ» λέει ο Τέρενς Κουίκ


Σαφείς αποστάσεις από τα όσα εκστόμισε για το ΠΑΣΟΚ, στην τηλεοπτική του παρουσία στο Star το βράδυ της Δευτέρας ο Πάνος Καμμένος, πήρε την Τρίτη ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ ο οποίος μιλώντας στον Real FM διαφώνησε ξεκάθαρα με τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του κόμματός του.

«Προσωπικά δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό “εγκληματική οργάνωση”. Είναι πολύ τραβηγμένο θα έλεγα, πάρα πολύ τραβηγμένο. 
Θα προτιμούσα να έλεγα ότι είναι το ΠΑΣΟΚ εκείνο το οποίο το γνωρίσαμε και το οποίο οδήγησε την Ελλάδα εδώ που την οδήγησε. Είναι το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, είναι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, είναι το ΠΑΣΟΚ των CDS, είναι το ΠΑΣΟΚ των swaps, είναι το ΠΑΣΟΚ που μας έβαλε στο ΔΝΤ. Αυτό εμένα μου αρκεί» τόνισε χαρακτηριστικά o Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ακολούθως προσπάθησε να εξηγήσει γιατί η συγκεκριμένη φράση του Πάνου Καμμένου έτυχε τόσο καλής αποδοχής από τους οπαδούς των ΑΝΕΛ: «Ακούστηκε πολύ καλά σε ένα μεγάλο κομμάτι των οπαδών του κινήματός μας, διότι δεν έχουν και τα καλύτερα αισθήματα για τον τρόπο με τον οποίο το ΠΑΣΟΚ πορεύεται για την Ελλάδα. Αλλά από την άλλη πλευρά εγώ θα το απέφευγα. Είναι γεγονός αυτό».

«Να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ "ουρά" των ΑΝΕΛ»

Ο Τέρενς Κουικ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Θεωρώ ότι αυτοί οι λογαριασμοί που ανοίξαμε σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ κακό μας κάνουν και όχι καλό. Άλλο το να πεις ότι σε τοπικό επίπεδο θα συνεργαστώ με τον τοπικό βουλευτή για να λύσουμε ένα τοπικό πρόβλημα. Και άλλο το να θέτουμε κεντρικές πολιτικές» είπε και προσέθεσε αναφερόμενος στις προσεχείς εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση: «Στο θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ουαί και αλίμονο αν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δώσουν την εντύπωση ότι πάνε σε μία ευρεία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε θα το καπελωθούμε στο κεφάλι μας και θα ψαχνόμαστε να δικαιολογούμαστε αν είμαστε ή δεν είμαστε η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λάθος».

Ολοκληρώνοντας ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε και στο ερώτημα αν το κόμμα του αποφασίσει να πάει σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνει ο ίδιος: «Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί με ένα τόσο θαυμάσιο πρόγραμμα που παρουσιάσαμε χθες πρέπει να γίνουμε η "ουρά" του άλλου. Οχι, οι άλλοι να γίνουν "ουρά" δική μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου