Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!,

Στο Παρίσι  ο κ. Γιώργος Μεταξάς  προώθησε  σαν  τουριστικό προορισμό  τη  Κεφαλονιά  σε γνωστούς  και φίλους  καθώς και  στο  κεντρικό  γραφείο   opera tour  καταθέτοντας  φωτογραφικό υλικό, και συγκεκριμένα  από το Πόρο . Ένα από τα βασικότερα  θέμα που προκύπτει  με τον Γαλλικό  τουρισμό  είναι  η  ανύπαρκτη  αεροπορική  συγκοινωνίας  προς  στο νησί μας, ελπίζουμε   για την επόμενη τουριστική σεζόν  να ενδιαφερθεί  κάποια  αεροπορική εταιρία.
  Georges Metaxas paris 25/10/2013
porosnews,,  εδώ να συμπληρώσω!!  έλλειψη συγκοινωνίας και από Αεροδρόμιο για Πόρο, έλλειψη αστικής  συγκοινωνίας και από Πόρο προς οπουδήποτε,
έλλειψη αστικής συγκοινωνίας,,από οπουδήποτε προς Πόρο,έλλειψη οδικής  συγκοινωνίας και  μη αξιοποίησης σε οτιδήποτε που θα μπορούσε να κάνει ελκυστικό τον  Πόρο!
και  για να ξεφύγουμε από αυτό το πρόβλημά να δούμε και λοιπά!,, π΄χ καμία προβολή του χωριού μας, καμία οργάνωση από εμάς τους ιδιούς, και κανένα πρόγραμμα,λίγες εκδηλώσεις και καθόλου ενημέρωση!!!
συνέχεια όμως να μην κουράζω με φώτο  από τον Γιώργο Μεταξά,, που προσπαθεί μόνος να προβάλει το εγκαταλειμμένο μας χωριό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου