Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τέλος εποχής για το ιστορικό «Ρεγγίνα»

Τέλος εποχής για το ιστορικό «Ρεγγίνα»
AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  INKEFALONIA

Κλείνουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Αργοστόλι
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση των στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ να κλείσουν τα γραφεία του κόμματος στο Αργοστόλι καθώς το άλλο κραταιό κόμμα δεν μπορεί  να ανταποκριθεί στις βασικές οικονομικές του υποχρεώσεις για την ενοικίαση του χώρου.

Η μεγάλη πτώση του κόμματος στις τελευταίες εθνικές εκλογές η οποία είχε ως συνέπεια τη δραστική μείωση της κρατικής χρηματοδότησης σε συνδυασμό με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς τα συσσωρευμένα χρέη έχουν «γονατίσει» το κόμμα, το έχουν οδηγήσει σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.
Τα οικονομικά μεγέθη όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα για το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και μεσουράνησε, ιδιαίτερα τη δεκαετία του ’80.
Πλέον το ΠΑΣΟΚ -και σε τοπικό επίπεδο-  έχει χάσει κάθε κοινωνικό έρεισμα και τα λιγοστά στελέχη που παραμένουν στους κόλπους του, στην πλειοψηφία τους μεγαλύτερων ηλικιών, βλέπουν το μέλλον του κόμματος με απαισιοδοξία και έντονο προβληματισμό.
Στην Κεφαλονιά, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι η μοναδική εργαζόμενη στα γραφεία παραμένει επί μήνες απλήρωτη και μάλλον η διάθεση να καταβληθούν τα δεδουλευμένα είναι αρνητική…
Σε εθνικό επίπεδο πάντως, δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες όταν το ΠΑΣΟΚ έλαβε την απόφαση τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα να επιστρέψουν στην Χαριλάου Τρικούπη από την Ιπποκράτους που βρίσκονταν καθώς το κόστος ενοικίασης ήταν δυσβάσταχτο.
inkefalonia newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου