Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ο Παύλος Παπαδάτος για την δρομολόγηση του «Επτάνησος

Ο Παύλος Παπαδάτος για την δρομολόγηση του «Επτάνησος»
«Αυτό ισοδυναμεί με προδοσία»

Αύριο το πρωί συνεδριάζει στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσει είναι και η αίτηση δρομολόγησης του σύγχρονου ferry boat 'Επτάνησος' στην γραμμή Πάτρας- Σάμης, αφού ως γνωστό από την 1η Νοεμβρίου η γραμμή μένει χωρίς καράβι.

Συνεπώς όλοι μας πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δρομολογηθεί το 'Επτάνησος', πράγμα που θα συμβάλει σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας και όχι μόνο. Πληροφορούμαι όμως ότι κάποιος θεσμικός παράγοντας του νησιού -που οφείλει να πρωταγωνιστήσει στη δρομολόγηση αυτή- προσπαθεί με κάθε τρόπο να την αποτρέψει, ώστε επισκέπτες, Κεφαλλονίτες και Ιθακήσιοι να αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στην Κυλλήνη προκειμένου να φτάσουμε στην Κεφαλονιά με καράβι φιλικών και δικών του συμφερόντων. Όσον αφορά στην Ιθάκη, αυτήν... την έβγαλε από τον χάρτη.

Συνεπώς οι θεσμικοί εκπρόσωποι των νησιών μας - τουριστικοί εκπρόσωποι, επιμελητήριο, περιφέρεια, δημοτικοί σύμβουλοι κλπ.- πρέπει να πρωτοστατήσουν στην προάσπιση των συμφερόντων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Τα νησιά μας μαραζώνουν καθημερινά. Είναι πραγματικά τραγικό να υπάρχουν κάποιοι θλιβεροί άνθρωποι που κυριολεκτικά τα σαμποτάρουν με τις ενέργειές τους. Αυτό ισοδυναμεί με προδοσία. (Δεν θα τους περάσει).
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Παύλος Παπαδάτος
Σημείωση
Τα μέλη του ΣΑΣ είναι ενήμερα. Καλό θα είναι όμως και οι θεσμικοί παράγοντες να τους στείλουν άμεσα τις θέσεις τους, αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου