Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο.Κ.Ι - ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ


                      
Παιχνίδι τυπικής διαδικασίας για τον Α.Ο.Κ.Ι. στα Τζαννάτα
αναδημοσιευση από το http://sportsthea.blogspot.gr/
Στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει την πρώτη σειρά των επαναληπτικών στα Τζανάτα ο Ηρακλής Πρόννων φιλοξενεί τον Α.Ο.Κ.Ι. σε μια άνιση μάχη αφού οι "μαυρόασπροι" του Αργοστολιού είναι σαφώς καλύτερη σαν ομάδα από τους "κυανόλευκους των Πρόννων και αναμένεται τυπική διαδικασία η πρόκριση του στον επόμενο γύρο.
Η μεταξύ διαφορά μιας κατηγορίας των ομάδων αλλά και το απαγορευτικό 4-0 του πρώτου αγώνα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου δεν αφήνει κανένα μα κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους ότι μπορεί να αλλάξει κάτι.
Ο Γεράσιμος Γιαννάκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για την συγκρότηση της ομάδας του, εκτός της απουσίας του Φίλλιπα Μεταξά που βρίσκεται εκτός Ελλάδας.
Στον Α.Ο.Κ.Ι. του Γκ. Ρέντσι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχουν κάποια εσωτερικά προβλήματα που για διαφόρους λόγους κάποιοι ποδοσφαιριστές απέχουν από την ομάδα.
Σίγουρα το κλίμα μετά από αυτό, αλλά και η απώλεια των πρώτων του βαθμών στην Ιθάκη (1-1 με την Πρόοδο) δεν είναι το καλύτερο κάτι που αναμένεται να επηρρεάσει αγωνιστικά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές,  αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι αποκλείουμε οποιοδήποτε στραβοπάτημα.
Φαβορί: Σε αυτό το παιχνίδι θεωρούμε ότι υπάρχει το απόλυτο φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για μια εύκολη νίκη και αυτός είναι φυσικά ο Α.Ο.Κ.Ι.. 
Διαιτητής: Ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Θοδ. Λυμπερόπουλο και Κ. Δουκάκη.
Οι φώτο είναι από τα πρώτα παιχνίδια των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου