Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Επιστρέφει στο Αργοστόλι ο Ν.Ο.Α. (1.3.2014), και θα φιλοξενηθεί στο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΛΑΣ-ΠΟΡΟ

ΑΥΡΙΟ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Ο ΝΟΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ....ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ...ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ...

4qtt142i
Μετά από αρκετούς μήνες που αναγκάστηκε να αγωνιστεί εκτός Κεφαλονιάς, ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου  επιστρέφει στη φυσική του έδρα  και αγωνίζεται, το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, με αντίπαλο την ομάδα του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας, ψάχνοντας για την πρώτη του νίκη.
Η διοίκηση της ομάδας, με ανακοίνωσή της, καλεί όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους στο κολυμβητήριο Αργοστολίου.
Ο αγώνας ξεκινάει στις 12:00 μ.μ.


Read more: http://www.kefalonitikanea.gr/2014/02/132014_28.html#ixzz2ucBZyoZl


POROSNEWS:   ΚΑΛΟ  ΜΗΝΑ,, ΚΑΙ  ΕΥΧΕς  Η ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ
   
ΣΥΝΕΧΗ  ΝΙΚΕς ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ!

Σήμερα  το βράδυ η αποστολή έρχεται με το βραδινό καράβι,, Το  Νήσος Κεφαλονιά  , και  θα φιλοξενηθεί  στο Χωριό μας,, στα  Δωμάτια  του  ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΛΑΣ,, Του  Αντιδημάρχου  Βασίλη Καμπίτση , ο οποίος  για άλλη μια φορά  διαθέτει τα καταλύματα  του  αφιλοκερδώς!
http://www.odysseuspalace.eu/hotel.htm



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου