Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μίσθωσε το “ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1″ η ΚefalonianLines?

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

και  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ

KefaloniaToday.com

Πραγματικότητα είναι από την Πέμπτη η μίσθωση του πλοίου «Ζάκυνθος Ι» από την εταιρεία Kefalonian Lines, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μπήκαν οι τελικές υπογραφές στο συμφωνητικό μεταξύ της κεφαλλονίτικης εταιρείας και της ΑΝΕΖ.


Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πληροφορίες για φημολογούμενη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, με δεδομένο ότι η ΑΝΕΖ βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα εκτός Κοινοπραξίας, ωστόσο μέχρι πρόσφατα δεν είχαν επιβεβαιωθεί.

Όπως έγινε γνωστό το ζακυνθινό πλοίο θα καλύψει το πρόγραμμα της εταιρείας Kefalonian Lines σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, με βάση τα δρομολόγια που ζητήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΕΝ. Αν και μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχε κοινοποιηθεί η απόφαση για έγκριση των δρομολογίων στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου, είναι θέμα χρόνου να λήξει και αυτή η τυπική διαδικασία.

Ο Πρόεδρος της Kefalonian Lines Διονύσης Λυκούδης υπογράμμισε πως για ακόμη μια φορά οι δεσμεύσεις της εταιρείας για πύκνωση των δρομολογίων από και προς τη Ζάκυνθο γίνονται πράξη, γεγονός που αποδεικνύει σταθερότητα και φερεγγυότητα απέναντι στους κατοίκους του νησιού.

«Με την συνεργασία αυτή δίνουμε ξανά ζωή και ελπίδα σε μια ιστορική εταιρεία και σε ένα ιστορικό πλοίο και ενισχύουμε τους δεσμούς μας με το νησί της Ζακύνθου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης, τονίζοντας πως στο πλοίο «Ζάκυνθος Ι» θα εργαστούν και Ζακυνθινοί ναυτικοί, όπως σύμφωνα με τον ίδιο συμβαίνει και με το πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίοδος ακινησίας του πλοίου εκπνέει στις 25 Μαρτίου. Στη συνέχεια το «Ζάκυνθος Ι» θα μετακινηθεί στην Αθήνα προκειμένου να γίνουν κάποιες εργασίες εκσυγχρονισμού αλλά και κάποιες επισκευές.

Στόχος της εταιρείας είναι η έναρξη δρομολογίων μέχρι τις 10 Απριλίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η μίσθωση του «Ζάκυνθος Ι» από την κεφαλλονίτικη εταιρεία είναι για διάστημα 18 μηνών, δηλαδή μέχρι και το καλοκαίρι του 2015.

Τα δρομολόγια του «Ζάκυνθος» που αναμένεται να εγκριθούν είναι δύο για την Κεφαλονιά και ένα για τη Ζάκυνθο, ενώ προβλέπεται η διανυκτέρευση του πλοίου στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Για το διάστημα από 11-04-2014 έως 27-04-2014 και από τις 26-07-2014 έως 30-08-2014 καθημερινά τα δρομολόγια από Κυλλήνη θα είναι 11:30 και 16:15 και από Πόρο 14:00 και 18:30.

Πηγή άρθρου: ermisnews.gr
δειτέ και την ανάρτηση με φωτορεπορταζ

ΣΤΟ ΠΟΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑ!

ΦΩΤΟ  ΜΑΡΙΑ ΓΚΙΑΦΗ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑΥΛΟΣ ΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΠΟΡΟ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου