Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Έρχεται και στην Ελλάδα το εικονικό νόμισμα bitcoin


Προσοχή! Έρχεται και στην Ελλάδα το εικονικό νόμισμα bitcoinΜπορεί να άργησε αρκετά, αλλά όπως έγινε γνωστό, από το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να κάνει τα πρώτα του βήματα και στην ελληνική διαδικτυακή αγορά το bitcoin, το νέο ψηφιακό νόμισμα που επιτρέπει τις άμεσες πληρωμές.
Οnline εταιρεία τουρισμού, ήδη ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δέχεται bitcoins, αποτελώντας την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά και το πρώτο πρακτορείο ταξιδιωτικών κρατήσεων στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη που δέχεται το νέο ψηφιακό νόμισμα.
Ουσιαστικά, οι ταξιδιώτες απ' όλο τον κόσμο που θα επιλέξουν την εταιρεία για τις κρατήσεις τους θα μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αγοράζουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αλλά και να πραγματοποιούν κρατήσεις σε ξενοδοχεία, χρησιμοποιώντας bitcoins, μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρείας ή της εφαρμογής για έξυπνα κινητά.

Το bitcoin, είναι ένα εικονικό νόμισμα, που χρησιμοποιείται μεταξύ των χρηστών του. Δεν ανήκει σε κάποιον και λειτουργεί με δομή peer-to-peer, αποτελώντας ουσιαστικά το πρώτο δικτυο του κόσμου. Κυκλοφόρησε στη αγορά το 2009 κερδίζοντας γρήγορα την αποδοχή γνωστών εταιριών, οι οποίες προσφέρουν πλέον στους καταναλωτές την επιλογή να το χρησιμοποιούν για την πληρωμές τους.

www.sofokleousin.gr  KAI  KEFALONAPRSS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου