Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΡΘΡΟ  Σωτήρης Σάρλος


Mετά το πέρας των εκλογών θα χρωματίσουν στο χάρτη το νησί μας.

Διάβασα μερικές ανακοινώσεις-δηλώσεις διαφόρων τοπικών υποψηφίων(πολιτικών)για την τοπική αυτοδιοίκηση, ότι αυτές οι εκλογές πρέπει να είναι πολιτικές.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση και προβληματισμό γιατί θέλουν να δώσουν άλλο εκλογικό νόημα και χαρακτήρα και να τις μετατρέψουν σε ''σωτήριες'' εθνικές εκλογές.


Συμπολίτισσες και συμπολίτες οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι καθαρά εκλογές για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας. Το από αυτοδιοικητικό σε πολιτικό έχει να κάνει καθαρά για την ψήφιση κομματικών μηχανισμών και προσώπων με σκοπό άλλον εκτός του πραγματικού και να απαξιώσουν ίσως άλλους κατάλληλους για τούτον εδώ το τόπο. Θέτουν διάφορους πολιτικούς προβληματισμούς και καλά κάνουν αλλά αυτά είναι ίσως για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές.

Μήπως δεν υπάρχουν σωστοί και χαρισματικοί συμπολίτες μας να ενδιαφερθούν για τον τόπο μας ,για τον Κεφαλονίτη ή τον Θιακό;Πρέπει σώνει και καλά να είναι κομματικό σπλάχνο κάποιας παράταξης;Η μια παράταξη ορίζει αυτόν,η άλλη παράταξη ορίζει τον άλλον και ούτω καθεξής.Και ερωτώ. Πολιτικό κόμμα θα ψηφίσω;Γιατί στην πραγματικότητα ο υποψήφιος είναι χρωματισμένος και μετά το πέρας των εκλογών θα χρωματίσουν στο χάρτη και το νησί μας.

Ήμαρτον φίλες και φίλοι. Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά από τους επαγγελματίες πολιτικούς που θέλουν να κάνουν τη ζωή μας να εξαρτιέται από κάθε πολιτικό μηχανισμό και δει σε εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Θέτω έναν προβληματισμό στον καθένα από εμάς για το τι πρέπει και οφείλουμε να πράξουμε.

Αναζητούμε ανθρώπους που να μην εξαρτώνται από κομματικούς μηχανισμούς και να ενεργούν ΠΑΝΤΟΤΕ επ΄ωφελεία του τόπου και του κοινωνικού συνόλου. Να μη τους τραβάνε το αυτί αλλά να έχουν τη δύναμη να το τραβήξουν αυτοί.

Καλή δύναμη σε όλου μας.

Σωτήριος Διον.Σάρλος
Αξκός Σ.Ξε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου