Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

συνεχεια από τα παραλοιπώμενα της δυναμικής παραίτησης βασίλη Καμπίτση


Μαρίνα Λάτση - Ενεργοί Πολίτες: Όλοι οι δήμαρχοι της χώρας και ειδικά αυτών που ο δήμος τους έχει υποστεί φυσικές καταστροφές, εάν ήθελαν να αποκομματοποιηθούν, έχουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθούν με απίστευτα ποσά για την ανάπτυξη, την επανόρθωση και την κατασκευή έργων, από πρόγραμμα που δεν θα επιφέρει κανένα βάρος στους δημότες τους!!!!! Αλλά δεν το θέλουν…
Πολλά και φοβερά ακούστηκαν σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή, από την κ. Μαρίνα Λάτση, μέλους των Ενεργών Ελλήνων Πολιτών.
Η κυρία Λάτση με πειστικά επιχειρήματα, ούτε λίγο ούτε πολύ, έδωσε το στίγμα των πολιτικών που μας κυβερνούν από αρχαιοτάτων χρόνων και αποκάλυψε την διαπλοκή τους.
Υπάρχουν τα χρήματα που θα μπορούσαν να σώσουν τη χώρα άμεσα και να την απεγκλωβίσουν από τα μνημόνια, αν οι πολιτικοί το ήθελαν και αν τα Αθηνοκρατικά Κανάλια έλεγαν την αλήθεια στο λαό.
Δεν το κάνουν γιατί θέλουν τους πολίτες υποδηλωμένους.
Εξήγησε την δική της άποψη πως μπορεί να γίνει αυτό, σύμφωνα με τον Ομογενή κύριο Σώρα και τα δισεκατομμύρια που μένουν ανεκμετάλλευτα, επειδή η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να σωθεί η χώρα, αλλά τα δανεικά των υποθηκευτών της χώρας μας.
Ποταμός πληροφοριών αλλά και υποδείξεων η κυρία Λάτση, μας άφησε άφωνους από τις αποκαλύψεις της..
ΣΗΜ. Μετά το πέρας της εκπομπής πολλές ακροάτριες και ακροατές  μας ζητούσαν να έρθουν σε επαφή τηλεφωνικά με την κ. Μαρίνα Λάτση, πράγμα που σημαίνει ότι το θέμα αυτό και όλα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή άγγιξε ιδιαίτερα τον κόσμο.
O κ. Βασίλης Καμπιτσης αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς, που ενημερώθηκε για το πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων από την Μαρίνα Λατση, δήλωσε παραίτηση σήμερα το μεσημέρι βγαίνοντας στον αέρα στην ζωντανή εκπομπή της Μαρίνας Λατση στο "cosmos fm."Κεφαλλονιάς!!!
δείτε κειμενου του Δημοσιογράφου της εκπομπής για τα αναφερόμενα καυστικά από την Μαρίνα Λατση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου