Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Εκτιμήσεις, προτάσεις και προοπτικές του Μ. Κοτσιλίνη για τις Δημοτικές Εκλογές.




Ευθύνη και χρέος  είναι να πω τις  σκέψεις μου και  να μιλήσω  με ειλικρίνεια  εν όψει των επερχόμενων  εκλογών της αυτοδιοίκησης.
Υπηρέτησα και υπηρετώ  τα κοινά για  πολλά χρόνια. Εργάστηκα  με αίσθημα ευθύνης και  λειτούργησα  με ήθος και σεμνότητα. Δεν είμαι κολλημένος με την καρέκλα και θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη σε σύστημα αξιών, προσφοράς, ανθρωπιάς ,δικαιοσύνης. Δεν δίστασα να κάνω τομές , ρήξεις και συγκρούσεις,  όταν βρισκόμουνα σε αντίθεση με τις αξίες που υπηρετούσα. Δεν είμαι επικοινωνιακός από χαρακτήρα, και δεν θέλησα να φτιασιδωθώ με υποκρισία και ψεύτικα χαμόγελα, ή με επιλεκτικές σχέσεις με  ΜΜΕ.  Έζησα και συμμετείχα  με καταξιωμένους φίλους, συνεργάτες και  συντρόφους την ανόρθωση της Κεφαλονιάς και  αποκόμισα  χαρές και λύπες, κυρίως όμως διδάχτηκα πως όλα έχουν όριο, πως τα αξιώματα είναι προσωρινά, πως ποτέ δεν πρέπει να χάνεις τον εαυτό σου. Δεν «μοντάριζα»  τις πολιτικές μου αντιλήψεις και δεν κρύφτηκα στα δύσκολα.
δείτε την  ανάρτηση  http://www.ionianpress.gr/ionian-news/kefalonian-news/politics/item/18965-gia-mia-eireia-dimokratiki-kinisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου