Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΘΕΟΦΙΛΟΣ:Τέρμα οι δικαιολογίες για τους «αδελφούς-υπουργούς». Η Κεφαλονιά δεν χρειάζεται λόγια!


 
 
http://img130.imageshack.us/img130/7352/logoli.jpg« Μας ενδιαφέρει να προστατέψουμε την εικόνα και το κύρος της Κεφαλονιάς ως τουριστικό προορισμό », είπε η  υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη όταν στις αρχές του Φεβρουαρίου επισκέφτηκε το νησί μας και συμμετείχε σε  ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τους σεισμοπαθείς.
Και σήμερα δύο περίπου μήνες μετά τον σεισμό της 26ης Ιανουαρίου και παραμονές της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου αποδεικνύεται περίτρανα  η κενότητα όλων όσων ακούσαμε. «Άνθρακας ο θησαυρός».
Οι κινήσεις της Δημοτικής Αρχής αντί να επικεντρωθούν σε ενέργειες άμεσης και δραστικής αποκατάστασης τόσο των ζημιών που προκλήθηκαν από τους σεισμούς σε καίρια σημεία  όσο και  της εικόνας της Κεφαλονιάς ως τον πιο ασφαλή τουριστικό προορισμό, περιοριστήκαν σε συμμετοχές σε τουριστικές εκθέσεις.

Όμως δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Ο Δήμαρχος κ. Παρίσης  πρέπει να διεκδικήσει τώρα, όλα όσα η Κεφαλονιά δικαιούται ώστε να περιοριστεί ο αρνητικός αντίκτυπος των σεισμών στην οικονομία του νησιού μας.
Τέρμα οι δικαιολογίες για τους «αδελφούς-υπουργούς». Η Κεφαλονιά δεν χρειάζεται λόγια, χρειάζεται έργα εδώ και τώρα.
Θεόφιλος Μιχαλάτος
Επικεφαλής της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΠΗΓΗ -  KEFALONIAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου