Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ «ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28-3-14

Η « Επτανησίων Θέληση» ανακοινώνει την κάθοδό της στις Περιφερειακές εκλογές των Ιονίων Νήσων, με όραμα την προσφορά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών των Ιονίων Νήσων.

Το ιδεολογικό και το πολιτικό μας κίνητρο, συνδέεται με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού των Ιονίων Νήσων και δηλώνουμε απερίφραστα, όχι μόνο τη θέληση αλλά και την ψυχική δύναμη να παλέψουμε με το κάθε εμπόδιο που υπονομεύει την ανάπτυξη και την πρόοδο του επτανησιακού λαού.


Εχθρός μας είναι η αδράνεια, όπως και οι κάθε είδους νοσηρές πρακτικές, που λιμνάζουν τα προβλήματα και δεν επιτρέπουν την επίλυση ακόμη και των αυτονόητων, στην υγεία, στην παιδεία, στον τουρισμό και τις υποδομές.

Στεκόμαστε με προτάσεις δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Στεκόμαστε δίπλα στους οφειλέτες, στους ανέργους, στα παιδιά μας που απεγνωσμένα ψάχνουν να αποδράσουν στο εξωτερικό.

Θέλουμε και προσδοκούμε, τη συμμετοχή, στήριξη και αποδοχή, όλων των κοινωνικών φορέων, των φυσικών και πολιτικών προσώπων, με μόνη δέσμευση, το σεβασμό στο ιδεολογικοπολιτικό μας υπόβαθρο, που εδράζεται στη βάση μιας αδέσμευτης και μη ενταγμένης σε κομματικές γραμμές τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ
ΘΕΛΟΥΜΕ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ


Περιφερειάρχης: Χρήστος Άνθης
Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας : Μπινέρης Δημήτρης ( Ταξίαρχος Ε.Α. εν αποστρατεία)
Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας : Καρανάσος Γιώργος (Εκπαιδευτικός)
Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας : Λυκούδης Σταύρος ( Πολιτικός Μηχανικός)
Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου : Μάργαρης Διονύσης (Δικηγόρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου