Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

''ΠΙΤΣΑ ΚΩΝΟΣ'' ΠΡΑΚΤΙΚΗ - ΝΟΣΤΙΜΗ - ΓΡΗΓΟΡΗ !!!

πολλες αναρτησεις μας και στην γειτονισα Πάτρα

ΠΡΟΝΝΟI ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Hellenic Civilization Religion -ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΣ

pronoikefalonias.blogspot.com,


PIZZA C CONO . THE NEW STYLE OF PIZZA ON THE
GO !!! Το τυρί λιώνει και εγκλωβίζει από κάτω του τα αρώματα και τις γεύσεις όλων των συστατικών που "τρυπώνουν" μέσα σε αφράτο κωνικό ζυμάρι.Η πίτσα είναι πειρασμός! Γιατί όμως θα πρέπει να είναι και ο... τελευταίος πειρασμός; Με τις σωστές επιλογές μια Pizza C Cono μπορεί να επιταχύνει τον μεταβολισμό, να εμποδίσει τα σημάδια του χρόνου και να προστατεύσει την υγεία... "Ψήνεσαι"ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 

Εαν η πίτσα έχει παρασκευασθεί με αγνά υλικά, τότε καταναλώνοντας λογική ποσότητα, αποτελεί ορθή αντικατάσταση γεύματος" Ποια είναι όμως αυτά τα υλικά; Κάνε τις σωστές επιλογές σε 3 βήματα: Φρέσκια σάλτσα ντομάτας!
Σάλτσα από τα χεράκια μας για υγεία και αδυνάτισμα. Η σπιτική σάλτσα ντομάτας δεν περιέχει συντηρητικά και πολύ αλάτι, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν δρα καταστροφικά ως προς την υγεία του κυκλοφορικού.
Αντίθετα, περιέχει την σπουδαίας σημασίας αντιοξειδωτική ουσία, λυκοπένιο. Η δράση του λυκοπενίου, είναι να προστατεύει τα κύτταρα και την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς. Τυρί Mozzarella με χαμηλά λιπαρά
Ο συνδυασμός φρέσκιας ντομάτας και νόστιμης Mozzarella, τυριού με χαμηλά λιπαρά βοηθά στην πιο αποτελεσματική απορρόφηση του λυκοπένιου. 
Επιλέξαμε τυρί Mozzarella χαμηλών λιπαρών, έτσι ώστε να δράσει συνεργικά και θετικά με τη σάλτσα ντομάτας αλλά και να μην επιβαρυνθεί το σωματικό βάρος. Τα πάντα "παίζονται" στη ζύμη
Το μεγαλύτερο μείον στη πίτσα δεν είναι τα άλλα συστατικά, αλλά το ζυμάρι της. Αυτή είναι που μπορεί να... χαλάσει όλη την "επιχείρηση" αδυνάτισμα με απόλαυση!
Με τις σωστές όμως επιλογές μπορείς να είσαι σίγουρος - η πως τρώς την πιο diet friendly πίτσα! "Ιδανική επιλογή είναι η ζύμη της Pizza C ConoAλλά και η πεμπτουσία της παρασκευής μίας πίτσας στα ιδανικά πλαίσια της υγιεινής διατροφής"Ούτε πολύ χοντρή ούτε πολύ λεπτή. Με εκείνη την ωραία λιπαρότητα από το λαδάκι που ίσα ίσα σου λερώνει τα δάχτυλα.Για να εξηγούμαστε. Φαγητό που δεν λερώνει δεν είναι καλό. Τραγανή στο κάτω μέρος και τα πλαϊνά της, μαλακή εκεί που δέχεται τα υλικά. Τέλος, να σημειωθεί ότι αυτά τα 3 στοιχεία αποτελούν την πίτσα. Τώρα το αν εσύ επιλέξεις να συμπληρώσεις με διάφορα άλλα στοιχεία την πίτσα, φρόντισε τουλάχιστον να μην είναι κονσερβοποιημένα. Στο Pizza C cono & Frutty C Cono ετοιμάζουμε τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, χωρίς επιπλέον πρόσθετα ενώ η φρεσκάδα των υλικών και η ποιοτητά τους, προσθέτουν τους επιπλέον γευστικούς πόντους στην απλότητα.Δεν χρησιμοποιούμε κατεψηγμένες ζύμες,ή κατεψηγμένα μείγματα, ή κατεψηγμένο τελικό προ'ι'όν και αυτή είναι η κύρια διαφοροποίηση της ''Pizza C Cono & Frutty C Cono'' από τον ανταγωνισμό.Το κρεμμύδι να έχει κοπεί εκείνη την ώρα, η ντομάτα να έχει τεμαχιστεί πριν λίγα λεπτά. Το ζαμπόν, το bacon και τα άλλα υλικά να μοιάζουν τόσο ακατέργαστα και απλά. Είναι πολύ σημαντικό σε μια πίτσα να νιώθεις ότι τα υλικά είναι όχι μόνο φρέσκα αλλά και σπιτικά. ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ 5 ΣΗΜΕΙΑ
Αν λοιπόν φτιάξεις την πίτσα με τις παραπάνω οδηγίες τότε θα σου προσφέρει: 1. Επιτάχυνση του μεταβολισμού: Ένα κομμάτι Pizza C Cono ως πρωινό μπορεί να αποδώσει ταχύτερο ρυθμό καύσεων και να μας κάνει να αισθανθούμε χορτάτοι στο σύνολο της ημέρας.
2. Προστασία της υγείας: Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του συγκεκριμένου σνακ σε κάλιο, βοηθά στην ενίσχυση της διούρησης που αποφορτίζει τους νεφρούς και ανακουφίζει από το πρήξιμο. Επίσης, η σάλτσα χάρη στη ντομάτα και το λυκοπένιο που αυτή περιέχει διώχνει τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει τον οργανισμό. 3. Ομορφιά και λάμψη: 

Το λυκοπένιο είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου στη μάχη με το χρόνο. Μην ξεχνάς άλλωστε πως βοηθώντας τον οργανισμό να αποβάλει τα υγρά, μειώνεις την κυτταρίτιδα και το φούσκωμα της κοιλιάς. 4. Καύση λίπους: Σε σωστή ποσότητα και με τα σωστά υλικά, δεν δρά αρνητικά στο ποσοστό σωματικού λίπους. Αντίθετα ένα κομμάτι πίτσα μπορεί να κινητοποιήσει το λίπος, ενεργοποιώντας τις καύσεις του μεταβολισμού. Η πίτσα είναι ένα τόσο αρχαίο φαγητό που όμως ανταποκρίνεται τέλεια στους σύγχρονους διατροφικούς προσανατολισμούς της εποχής μας. Όπως και να το κάνουμε, η Pizza C Cono αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά των μεγάλων και των παιδιών. Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις. ''PIZZA C CONO'' !!! Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!! 
www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου