Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΙΑ,, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΕΡΑΤΖΙΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Με σύνθημα και ονομασία του συνδυασμού του "Αθήνα Μπορείς" ο Άρης Σπηλιωτοπουλος παρουσίασε σημερα την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής του παράταξης για το δήμο Αθηναίων. Έμβλημα του συνδυασμού ειναι μια νερατζια.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος παραιτείται απο βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας, αυξάνοντας έτσι τον βαθμό δυσκολίας για τον συνυποψήφιό του κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος απο το 2006 είχε προτείνει την παραίτηση των βουλευτών που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι σε δημοτικές εκλογές, χωρίς ωστόσο ποτέ να το κάνει πράξη.


"Η Αθηνα μπορεί να γίνει η πιο υποδειγματική πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού νοτου" επεσήμανε ο κ. Σπηλιωτοπουλος. Εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Γιώργο Καμίνη, σημειώνοντας οτι δεν εκμεταλλεύτηκε το σύνολο των δυνατοτήτων που του παρείχε το πλαίσιο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλα απλως διαχειρίστηκε τα κοινά στη λογική του να μην υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση. Καταλόγισε, δε, παλαιοκομματική συμπεριφορά στον, κατά τ´ αλλα νεαρό όπως είπε, υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαβριηλ Σακελλαρίδη, με αφορμή την απόφαση του τελευταίου να προχωρήσει σε αφισσοκόλληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου