Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞ. ΠΑΡΙΣΗ


πανε όλες οι παλιάε φιλίες!

ΔΗΛΩΣΗ -ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Αργοστόλι, 7-4-2014
Αγαπητέ Δήμαρχε, 
Με την παρούσα θα θέλαμε καταρχήν να σε ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκανες, ορίζοντάς μας αντιδημάρχους, στην οποία τιμή κι εμείς από την πλευρά μας ανταποκριθήκαμε σύμφωνα με τις δυνάμεις μας ανάμεσα στις αντίξοες και δυσμενείς συνθήκες που όλοι μαζί αντιμετωπίσαμε. Επιτελέσαμε όλοι μαζί το δύσκολο έργο της συνένωσης επτά πρώην Δήμων και μιας κοινότητας σε έναν ενιαίο Δήμο και κατορθώσαμε πολλά πράγματα σε δύσκολους καιρούς. Μπορούσαμε ασφαλώς να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. 

Παρά τις προσπάθειες που και οι δύο πλευρές καταβάλλαμε, δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε σε μια κοινή συνισταμένη για την εκτίμηση της μέχρι τώρα πορείας και λειτουργίας του Δήμου, αλλά και για το πως θα έπρεπε να είναι η πορεία αυτή από εδώ και πέρα.
Για τους λόγους αυτούς, σου ανακοινώνουμε και επίσημα την απόφασή μας να μην συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της Ισχυρής Κεφαλονιάς στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και, για καθαρά δεοντολογικούς λόγους, έχοντας βέβαια επίγνωση των κρισίμων ωρών που το νησί μας διέρχεται λόγω των σεισμών και των συνεπειών τους, αλλά και της επικείμενης τουριστικής περιόδου και των εκκρεμοτήτων που εξακολουθούν να υπάρχουν, θέτουμε στην δική σου αποκλειστικά διάθεση και όποτε από εσένα μας ζητηθεί την παραίτησή μας από όλες τις θέσεις στις οποίες υπηρετούμε τον Δήμο της Κεφαλονιάς.
Με εκτίμηση,
Σάββας Σαββαόγλου
Αθηνά Αυγουστάτου
Γεράσιμος Βαγιωνίτης
Ευάγγελος Θεοφιλάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου