Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Σκύλος περίμενε υπομονετικά το αφεντικό του έξω από νοσοκομείο για 8 μέρες, αποδεικνύοντας ότι πράγματι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου


Emotional moment! Dog is human's best friend από Thanasis_Damaliths
ENHΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ
Ένας άστεγος άντρας στην Βραζιλία νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα στο πρόσωπο, ωστόσο όσο νοσηλευόταν ο πιστός του σύντροφος τον περίμενε υπομονετικά.
Ο Lauri Da Costa, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο πρόσωπο με πέτρα. Οι γιατροί όμως ανακάλυψαν ότι εκτός από το χτύπημα είχε και ένα μελάνωμα στο πρόσωπό του και έπρεπε να χειρουργηθεί επειγόντως.
Ο Seco, ο πιστός σκύλος του Lauri, έμεινε στον χώρο του πάρκινγκ του νοσοκομείου, περιμένοντας το αφεντικό του να επιστρέψει. Το προσωπικό του νοσοκομείου τάιζε και προσέφερε νερό στον πιστό σκύλο που περίμενε υπομονετικά 8 ολόκληρες μέρες.
Τελικά και ενώ ο Lauri ακόμα ανάρρωνε, οι δύο σύντροφοι συναντήθηκαν για μερικά λεπτά. Ο σκύλος άρχισε να χοροπηδάει προς το μέρος του αφεντικού του και πήδηξε στην αγκαλιά του γλείφοντας τον στο πρόσωπο.
Ο ασθενής, δεμένος ακόμα με επιδέσμους, χαμογελούσε εμφανώς ευτυχισμένος. Πάντως, ο Lauri χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά ο μικρός Seco παρέμεινε εκ νέου στην θέση περιμένοντας τον, αποδεικνύοντας ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου