Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. Σωματείου εργαζομένων Γ.Ν.Κ.


Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν.Κ. καταγγέλλει το καθεστώς διαθεσιμότητας που τίθενται οι οδηγοί του νοσοκομείου και των κέντρων Υγείας Σάμης και Ιθάκης και τονίζει την τραγική κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι ασθενείς των νησιών μας , όταν δε θα γίνονται τακτικές διακομιδές με ασθενοφόρο και δε θα μπορεί να διακινείται με αυτό υγειονομικό υλικό επιδεινώνοντας τις ήδη τραγικές ελλείψεις στην περίθαλψή τους.
Δε φτάνει που οι κάτοικοι των νησιών μας χρυσοπληρώνουν για την υγεία τους με τα εισιτήρια εξέτασης και τις αυξημένες συμμετοχές στη φαρμακευτική περίθαλψη τώρα διακυβεύεται η ίδια τους η ζωή όταν γίνεται θυσία στο βωμό της ιδιωτικοποίησης της μεταφοράς των ασθενών από ιδιωτικές εταιρίες.
Την ίδια ώρα ιδιωτικοποιούνται πέρα από την καθαριότητα στο νοσοκομείο και τα πλυντήρια , η τεχνική υπηρεσία και έπεται συνέχεια για την διοικητική υπηρεσία και τα ιατρικά εργαστήρια που θα καθιστούν την υγεία του λαού μας ανέφικτη , γιατί ο λαός περικόπτει δαπάνες για τη διατροφή του για να πληρώνει σήμερα την υγεία , αύριο όμως δε θα μπορεί να πληρώνει ούτε αυτή.
Την ίδια ώρα οι συνάδελφοι οδηγοί μπαίνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας - απόλυσης με δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις και τραγικές συνέπειες στην οικογενειακή τους ζωή.
Αύριο θα έρθει και η σειρά των υπολοίπων εκτός αν όλοι μαζί, κάτοικοι των νησιών μας και εργαζόμενοι των νοσοκομείων και κέντρων Υγείας πούμε :ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ.
Διεκδικούμε:

·         Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, ενάντια στο ξεπούλημά της στα χέρια των μονοπωλίων.
·         Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους ενάντια στις εταιρίες ενοικίασης εργαζομένων σκλάβων.
·         Άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Είναι αυτονόητο ότι τίθενται προ των ευθυνών τους οι ιθύνοντες που θα θέσουν σε διαθεσιμότητα-απόλυση τους  συναδέλφους οδηγούς, για τις συνέπειες που θα προκύψουν, από την επικινδυνότητα που θέτουν τη ζωή και την ασφάλεια του πληθυσμού των νησιών μας .
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΖΩΕΣ! 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν.Κ:
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ    ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ    ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΒΑΣΩ    ΠΕΦΑΝΗ ΣΟΥΖΑΝΑ    ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου