Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Κατακαημένε Έλληνα… και λαουτζίκε παγκοσμίως.


Τρομοκρατική ενέργεια!
Μάλιστα! Τρομοκρατία αλά Τσουτσουβή ας πούμε για να μη πάμε παρακάτω…
Αλήθεια ποιους τρομοκρατούν οι «τρομοκράτες»?
Τα 75 (ακρίβεια έ?) κιλά ΤΝΤ ξέρει αυτός που το έγραψε τι σημαίνουν?
Μπαίνει ένας ντιγκιντάγκας μέσα σε ένα μπαρ με ένα περιστέρι καθισμένο στον ώμο του. Όποιος μου βρεί λέει τι πουλί είναι αυτό θα του «παραδοθώ» άνευ όρων.
Κανείς δε μίλαε όπου νάσου ένας του φωνάζει κουκουβάγια!
Θα το δεχθώ λέει ο έτσι.
Έ να δεχτώ και εγώ τους «τρομοκράτες», εδώ έχουμε δεχτεί σε τόσα άλλα το μπαμπά τους.
Κατακαημένε Έλληνα… και λαουτζίκε παγκοσμίως.

Χουά χα χα χα χα χα χα χα.  ΣΤΟ  

Χα χα χα Ανενημέρωτο σε βρίσκω. Από χρώμα δεν έχεις πρόβλημα ο Πανάθας κόκκινος – άσπρος ξεκίνησε (κατά άλλους γοζέ) οπότε στα χρώματά σου είσαι. Με τον αρχηγό του συνδυασμού έχεις πρόβλημα γιατί Καλαφάτης ήταν ο ιδρυτής του. Μπας και έχει καμιά συγγένεια? Χα χα χα, ας το έψαχνες νωρίτερα. Κάποτε είχε και πρόεδρο ένα Γιαννουλάτο εφοπλιστή από την Έρισσο, γύρω στο 1930 νομίζω, ιδιοκτήτη του γνωστού πλοίου «Άσσος». Τώρα το κόκκινο – γοζέ – πράσινο κάτι μου θυμίζει αλλά άστο για αργότερα γιατί φοβάμαι ότι θα φάω ξύλο. Άλλωστε ο καλός ο παίχτης δε φαίνεται από τη φανέλα, όπως κι ο παπάς από τα ράσα. Εσύ θα διεκδικείς για τον Πόρο και θα φωνάζεις: «Θέλουμε κι εμείς όσα κι ο Πουμπλής». Χα χα, τόνε θυμάσαι ορέ το Πουμπλή??? Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ KEFALONIAPRESS

 «Να δω τι θα κάνουν τώρα οι Ολυμπιακοί και οι Πανάθες του Θεόφιλου με το κίτρινο καπέλο που φαγανε!» … Ορέ του Θεόφιλου βολεύονται, οι αντίπαλοι τι θα κάμουνε δε ξέρω. Τι να πούνε? Εκεί – εκεί στη Β΄ Εθνική μαζί με το Χαρίλαο και τη Προοδευτική? Αφού ήδη η Α.Ε.Κ. είναι στη Γ΄ Εθνική. Άσχετο αλλά σχετικό: Αρωτάει ο θεολόγος το Τοτό: Πές μου παιδί μου τσου τέσσερεις Ευαγγελιστές. Και ο Τοτός που δε θυμότανε: Οι τέσσερεις Ευαγγελιστές είναι τρείς οι εξής δύο, ΑΕΚΓΝΗΣΙΟΣ και Καλαφάτης, χα χα χα χα. 100 η αλεπού, 101 το αλεπουδάκι γένεται??? Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σεΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ KEFALONIAPRESS1 απαντήσεις.

Καθίστε ρε παιδιά για να καταλάβω, δηλαδή αύριο το πρωί πάει και δανείζεται η Ελλάδα όσο χρήμα θέλει με 1,5% από την ΕΚΤ? Τότε ξεχρεώσαμε! Θα παίρνουμε με 1.5% επιτόκιο και θα δανείζουμε τσου άλλους με 5% και βάλε. Θα παίζουμε και τσάμπα «πάμε στοίχημα»!! Κάπου τα μπερδέψαμε νομίζω. Χουά χα χα χα χα χα χα. σε ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


Εκειό που δε μας λένε είναι τι είδους αυτοψία γίνεται γιατί υπάρχουν δύο ειδών αυτοψίες: Α) Ποιο έργο «αφήνει» περισσότερα λεφτά. Β) Με ποιο έργο θα ανοίξει ο Χάρακας. Ορέ μπας και πήανε να δούνε άμα κλωσάει τα αυγά του ο κορμοράνος?? Χουά χα χα χα χα χα. σε Αυτοψία στο Χάρακα πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή κλιμάκιο μηχανικών από την Αθήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου