Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ευχές από τον πολύ καλό (ιντερνετικο, φιλοΟμηριστη) φίλο Θιακοκεφαλλονητη (Ρισσιάνο) Αρις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΗΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣ,ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ......

Χρόνια πολλά και ΚΑΛΑ στους Γιώργηδες και τσι Τζωρτζίνες που μου γουστάρουνε, τσου άλλους ας τσου πάρει το ποτάμι τση Γραδούς τι με μέλει εμένανε.
Όπως είπε και ο Χριστός κάπου πρέπει να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι αλλιώς ψωμί δε φτιάχνεται.

Με χαρά είδα ότι ο φίλος ο Γιώργης ο καπετάνιος τελειοποιεί το σύστημα ψησίματος του οβελία. Πρόστεσε και άλλες τρείς σειρές κεραμίδια για κάρβουνα όχι όπως επέρυσι που κόντεψε να γίνει θερμαστής από καπετάνιος! Χα χα χα χα.

Λοιπόν καπετάνιε άμα του χρόνου προστέσεις και αηπάνουθε από το κατσίκι άλλες τρείς σειρές και φτιάνεις εκεί τα κάρβουνα θα γλυτώσεις τουλάχιστο το 1/3 του χρόνου ψησίματος.
Εκειό ορέ που δεν έχουμε σκεφτεί είναι άμα δε γυρίζουμε το κατσίκι, αλλά τα κάρβουνα γύρω – γύρω από δαύτο, μπας και έχει καλύτερο αποτέλεσμα?
Να το βάλουμε στα σχέδια, πως το βλέπεις?? Θα κονομήσουμε και από τη πατέντα!
Χα χα χα χα. Και του χρόνου φίλε πάντα χαρούμενος.

Τώρα με σένα Γιώργη και bloger, δε σε βλέπω και με πολύ μυαλό.
Έδεκει για τον Άη Γιώργη γράφεις:
… «λίγο πριν αρχίσουν τα μαρτύρια του, πήρε προαγωγή και έγινε Έπαρχος» …
Τι τα θέλεις τα επαρχιλίκια, προεδριλίκια, και τα συναφή ορέ? Άη Γιώργης ο νεότερος θέλεις να γένεις??
Αφού βλέπεις Χριστιανός και Έπαρχος δε τη βγάνεις στεγνή που έλεε κι ο νόνος μου, αλλά και οι άγιες γραφές… Και το χειρότερο μαρτύριο θα είναι το δικό μου, θα σου βγάλω τη πίστη στο κογιονάρισμα. Χα χα χα χα.
Χρόνια πολλά και χαρούμενα σε όλους σας φίλε.

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΤΣΙ ΕΥΚΙΕΣ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΦΚΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΡΙΧΝΩ ΚΛΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ,ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή