Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Παραίτηση «βόμβα» Π.Ρασσιά που δηλώνει «απογοητευμένος από τη Δημοτική Αρχή»

Παραίτηση «βόμβα» Π.Ρασσιά που δηλώνει «απογοητευμένος από τη Δημοτική Αρχή»
Νέα «τρικυμία» στη Δημοτική Αρχή, αλλά και στο συνδυασμό «Ισχυρή Κεφαλονιά» του Αλέξανδρου Παρίση, προκαλεί η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Ρασσιά, λίγες μόνο μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Ρασσιάς, ο οποίος ήταν μέσα στα 110 ονόματα υποψηφίων  που ανακοίνωσε πρόσφατα ο συνδυασμός (στη θέση Νο 10) για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, δηλώνει «απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής» και παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος.
Στην επιστολή παραίτησης που απέστειλε εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή του την απόφαση.
«Όταν ανεξαρτητοποιήθηκα το έκανα αυτό για να βοηθήσω την δημοτική αρχή στο έργο της για το καλό του τόπου, ανεπηρέαστος από κάθε κομματική δέσμευση.
Στην πορεία όμως απογοητεύτηκα από τη Δημοτική Αρχή με αποκορύφωμα την προσχηματική της συμπεριφορά, που αντί να φέρει τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο στο Ληξούρι και να ενημερωθεί ο κόσμος της Παλικής, αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι, ακύρωσε ολόκληρο το συμβούλιο.
Μετά από αυτά, αισθάνομαι ντροπή και ενοχή απέναντι και στον λαό της Κεφαλονιάς, αλλά και ιδιαίτερα στον λαό του Ληξουρίου.
Γι' αυτό εις ένδειξη διαμαρτυρίας και ευθιξίας παραιτήθηκα από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Κεφαλονιάς, υπενθυμίζοντας τους στοίχους του Οδυσσέα Ελύτη, «βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις, μα για λίγη περηφάνια το άξιζε».
Με τιμή

Παναγιώτης Ρασσιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου