Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Μάκης Μεταξάς λέει την αλήθεια

Θα παρακαλέσω όσους έκαναν αναπαραγωγή της ανάρτησης "Η Πολιτική των πολιτών. Μια Πολιτική χωρίς απάντηση" να κάμουν ένα συμπλήρωμα.
Όταν ο Μάκης Μεταξάς μπαίνει στον κόπο να μου τηλεφωνήσει για να μου πει ότι "δεν έκαμε καμία παρέμβαση" για την υποψηφιότητα ενός αδελφού στον Άγιο Νικόλα, εγώ τον πιστεύω.
Έχουμε αποφύγει ή προσπαθούμε να αποφεύγουμε αναφορές σε γεγονότα που δεν μπορούν να αποδειχθούν από δημόσιες γραφές και πράξεις. Σήμερα, υιοθετήσαμε την αλήθεια ενός επίμονου φίλου κι όταν ο Μεταξάς λέει ότι το περιστατικό δεν συνέβη, λέει αλήθεια. Στο κάτω κάτω της γραφής και να το είχε κάνει, είναι πράξη απολύτως θεμιτή και δεν θα είχε κανένα λόγο να το κρύψει. 
Σεβόμαστε και την επιμονή της άλλης άποψης, που επικαλείται τις δικές της μαρτυρίες.
Τέλος. Η ευθύνη δική μας.
Αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι δύο αδέρφια έκαμαν δήλωση συμμετοχής σε διαφορετικά ψηφοδέλτια. Και, για τα ησυχότερα, ο ένας αποσύρθηκε. Η αθλιότητα του "Καλλικράτη" σε όλο της το μεγαλείο: Μπαίνει  στα σπίτια μας και η οικογένεια είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε είναι να μπούμε κι εμείς.
Ο αγώνας για τις περιουσίες και τις ζωές μας συνεχίζεται.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ  ΦΕΙς

 · 
Αγαπητοί μου φίλοι πριν από λίγο αναγκάστηκα να κάνω μια δημόσια απαντητική δήλωση στον αγαπητό μου φίλο Γιάννη Κρούσο για το πρόσφατο άρθρο του που δημοσίευσε στο 'ithaca net' που φέρει τον τίτλο: "Η Πολιτική των πολιτών. Μια Πολιτική χωρίς απάντηση". Η δήλωσή μου αναφέρει : Αγαπητέ μου Γιάννη με έκπληξη και δικαιολογημένη οργή μόλις πριν από λίγο διάβασα το πρόσφατο άρθρο σου που φέρει τον τίτλο: "Η Πολιτική των πολιτών. Μια Πολιτική χωρίς απάντηση" αναφέροντας επί λέξη:
Ψηφοδέλτια, μετακινήσεις και εμφανίσεις υποψηφίων, χωρίς πολιτικό υπόβαθρο και αντίκρυσμα, δίνουν και παίρνουν. Το "δεν πρόκειται να κατέβω πουθενά" και "η αθέτηση υπόσχεσης υποψηφιότητας" γίνονται υποψηφιότητα με κάποιον άλλον.

• ("Παιδιά βγάλτε με, για να μη γίνω κομμάτια με την οικογένεια μου" είπε ο Μάκης από τον Άγιο Νικόλα, όταν είδε τον αδερφό του σε άλλο ψηφοδέλτιο, με παρέμβαση του παλαιοδημάρχου, που ανακάλυψε τον Οδυσσέα στον Πόρο. "Παιδιά βγάλτε με, γιατί έχω μαγαζί και δεν πρέπει να κατέβω", είπε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο της συγκυβέρνησης. Δίχως εξήγηση, δίχως πολιτική, χωρίς αιδώ και με άγνωστα "ανταλλάγματα").
Κάποιοι, υποτιμώντας "τη νοημοσύνη της τριανταφυλλιάς", τη νοημοσύνη του λαού, βρίσκονται μπροστά σε μία κατάσταση ηθικής εξέγερσης.
Επικοινώνησα άμεσα μαζί σου ως όφειλα και μετά από έναν κατατοπιστικό διάλογο που είχαμε εκτιμώ πως δόθηκαν οι αμοιβαίες διευκρινήσεις. Προφανώς λοιπόν δεν είχα ούτε έχω καμία εμπλοκή για τα όσα στο προαναφερόμενο σχολιασμό αναφέρθηκες και θεωρώ πως αποδέχθηκες καλόπιστα πληροφορίες που στερούνται σοβαρότητας και εγκυρότητας. Μπορεί να είμαι για εσένα ένας πρώην «παλαιοδήμαρχος» όπως δηκτικά με χαρακτηρίζεις αλλά δεν είμαι ένας «παλιοδήμαρχος» όπως πιθανόν οι κομιστές αυτών των πληροφοριών θα ευχόντουσαν να είμαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου