Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΡΕΑΛ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ!!

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Βασιλιάς της Βασίλισσας!

Τα αστέρια μέσα στο παρκέ, αλλά και γύρω από το γήπεδο της Ρεάλ δεν φοβίζουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα επιδιώξει μία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Βασίλισσα.


"Πιστεύουμε στους εαυτούς μας"

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στο blog του στο Euroleague Greece για τις δύο αναμετρήσεις με τη Ρεάλ και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να πάρει μία εκτός έδρας νίκη.

Καλησπέρα παιδιά!
Αντιμετωπίζουμε τώρα τη Ρεάλ στην Ισπανία. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, η Ρεάλ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα στην έδρα της, ενώ ολόκληρη τη σεζόν μετράει τρεις ήττες. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ και δεν είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο της να την περιορίσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να μην την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της και να φτάσουμε σε μία εκτός έδρας νίκη, με τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.
Ο Μίροτιτς είναι ένας παίκτης, ο οποίος τραβάει την προσοχή επάνω τους κάνει πολύ καλή χρονιά. Παρόλα αυτά, έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Όλοι πιστεύουμε, όμως στους εαυτούς μας και θα επιδιώξουμε τη νίκη όπως είπα. Έχουμε τις πιθανότητες μας. Πρέπει να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται. Εμείς από την πλευρά μας πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν η πρόκριση στους οκτώ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Τώρα δίνουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, ενώ θα ακολουθήσει σίγουρα ένα ματς στην έδρα μας. Ο κόσμος θεωρώ ότι θα μας στηρίξει και θα είναι στο πλευρό μας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα στα δύο ματς με τη Ρεάλ στην Ισπανία. Θα δώσουμε δύο δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας.
Σας ευχαριστώ που τα είπαμε εδώ από την Ισπανία να είστε καλά!".
ΔΥΟ  ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ , ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ,ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΕΜΠΤΟΣ
ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,,!  ΑΥΡΙΟ  ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΜΕ  ΤΣΣΚΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ   ΑΞΙΟΥΣ  ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ,, 
ΚΑΙ  ΕΥΧΗ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!
Οι Μαδριλένοι του Πάμπλο Λάσο υποδέχονται απόψε (22:00) τον Ολυμπιακό, στο ριμέικ του περσινού τελικού της Euroleague στο Λονδίνο.
Ο δημοσιογράφος της ηλεκτρονικής έκδοσης της MARCA, Enrique Corbella Lopez, γράφει στο Euroleague Greece για την τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού να γκρεμίσει μύθους και να μεγαλώσει τον θρύλο του!
''Στην Μαδρίτη ακόμα… τσιμπιούνται για τη χαμένη διαφορά των 17 πόντων στον τελικό του Final-4, δεν ξεχνούν την ένταση που έβγαλε η ομάδα του κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα ενώ σέβονται στο μάξιμουμ την μπασκετική ιδιοφυία του Βασίλη Σπανούλη! Η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί αφού παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ και, αναμφίβολα, υπερέχει έναντι των αντιπάλων της όμως οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο ξέρουν τι έχουν απέναντί τους και περιμένουν τη μάχη των μαχών!
Εξάλλου, οι δηλώσεις του κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από την έναρξη της σειράς των playoffs δεν αφήνει καμιά αμφιβολία:  «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που προσπαθεί να σταματήσει τις επιθέσεις του αντιπάλου του και βγάζει ενέργεια στην άμυνα. Έχει κερδίσει παιχνίδια-κλειδιά και είναι πολύ ανταγωνιστικός!». Η απίστευτη ανταγωνιστικότητα των back2back πρωταθλητών Ευρώπης εμπνέεται από το όνειρο ενός ιστορικού three-peat κόντρα στην κλάση και το ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτά, ακριβώς, φαίνεται πως είναι τα δυο βασικά στοιχεία μιας μάχης στα playoffs που ουδείς περίμενε!
«Θα παίξουμε με τους πρωταθλητές όμως είμαστε προετοιμασμένοι. Αυτό έχει σημασία» εξήγησε ο Λάσο, τονίζοντας μάλιστα πως η ομάδα του είναι πλέον ώριμη όπως, άλλωστε, απέδειξε στον τελικό του Copa del Rey κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία κέρδισε με τον ρυθμό και την αυτοπεποίθηση. Κοιτάζοντας την κάθε θέση ξεχωριστά, η κυριαρχία της Ρεάλ είναι συντριπτική, έχοντας στις τάξεις της τρεις από τους πέντε καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, τον Νίκολα Μίροτιτς και τον Ρούντι Φερνάντεθ.
Η Ρεάλ έχει βάθος πάγκου όμως απέναντί της έχει τον Σπανούλη, που δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει τη σειρά, να γκρεμίσει μύθους και να μεγαλώσει τον θρύλο του! Σε μια σειρά πέντε αγώνων, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης και να εκπλήξει την ομάδα του Λάσο''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου