Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΣΤΗΝ ΚΩ,, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ!

http://www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2014/04/diesh_synent_typoy06-620x320.jpg 
Στην ΚΩ ιδρύθηκε νεανική παράταξη και διεκδικεί τον Δήμο με αξιώσεις!! Σπάστε πλάκα να τον πάρουν!!
(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ KEFALONIAPRESS)
Μια μεγάλη έκπληξη φαίνεται ότι επιφυλάσσουν οι κάλπες στο δήμο της Κω, όπως δείχνουν και οι πρόσφατες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης στην περιοχή.

Η νεανική παράταξη Δίεση και ο επικεφαλής της, Γιάννης Ζερβός, που εμφανίστηκαν το τελευταίο εξάμηνο στο πολιτικό προσκήνιο του νησιού αναδεικνύονται στην δημοφιλέστερη παράταξη των δημοτικών εκλογών κερδίζοντας την «συμπάθεια» της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.
Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν τα δεδομένα του τελευταίου διαστήματος, τα οποία δεν επιδέχονται διαψεύσεων (εδώ είμαστε) τότε θα μιλάμε για αναπάντεχο εκλογικό αποτέλεσμα που θα εκπλήξει ευχάριστα ακόμα και τα πλέον αισιόδοξα στελέχη της παράταξης.
Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η δυναμική της Δίεσης, στερεί τη δυνατότητα ανοίγματος της διαφοράς στην ψαλίδα των ποσοστών των πρώτων παρατάξεων, οδηγώντας σε ένα ανοιχτό εκλογικό αποτέλεσμα.
Η στήλη, ομολογεί ότι  οι εξελίξεις την αφήνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένη, αφού εκτός των άλλων   στο ψηφοδέλτιο που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών συμμετέχει και ο καλός συνάδελφος Δημήτρης Χόνδρος, σε μια κίνηση στήριξης της νέας γενιάς του τόπου καταγωγής του.
 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου