Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Το Κάστρο του Αγ. Γεωργίου ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες!

Επιστολή προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Παναγιωτόπουλο Πάνο, έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης  κ.  Σωτ. Κουρής.  Ακολουθεί η επιστολή:

Αξιότιμε κ Υπουργέ,
Με αφορμή την υπ.αριθμ. 552/16-4-2014 επιστολή σας περί του αρχαιολογικού χώρου του Κάστρου Αγ. Γεωργίου Κεφαλονιάς, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την εξαιρετικά άμεση ανταπόκρισή σας στο ζητούμενο της διάνοιξης του κάστρου προκειμένου να καταστεί επισκέψιμο ενόψει της ενάρξεως της τουριστικής περιόδου.

Η επέμβασή σας, υπήρξε ταχεία και καθοριστική για την δρομολόγηση των απαιτούμενων εργασιών που αφορούν στην προστασία και την ασφάλεια του κοινού και την επικείμενη λειτουργία του κάστρου.
Με τις ενέργειές σας, στηρίξατε ουσιαστικά το νησί μας και τους συμπολίτες μας με απόλυτη συναίσθηση του ρόλου και της θέσης ευθύνης σας.
Αναγνωρίζοντας την  συνεισφορά σας στις ανάγκες του τόπου μας, στην ανάδειξη του ιστορικού και πολιτισμικού πλούτου μας και της διατήρησης της αξιοπρεπούς έξωθεν μαρτυρίας του νησιού μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η στήριξή μας θα είναι αμέριστη.
Θέτουμε στην διάθεσή σας όλα τα μέσα που μας παρέχονται με γνώμονα τις αρμοδιότητες και τον ρόλο που υπηρετούμε, το προσωπικό του φορέα μας και εθελοντικό δυναμικό, προκειμένου να ενισχύσουμε και να επισπεύσουμε το έργο σας.
Και πάλι ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου