Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Στην Ιθάκη ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης



Την Ιθάκη επισκέφτηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτ. Κουρή.
Οι κ. Σπύρου και Κουρής, με τη Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών, Ιλ. Τζανετάτου και την επιβλέπουσα του έργου του λιμανιού του Πισαετού κ. Αγγ. Κοκολιάδου, μετέβησαν στο χώρο εκτέλεσης των εργασιών του λιμανιού.
Ακολούθησε σύσκεψη στο Επαρχείο Ιθάκης, με τη συμμετοχή και της εντεταλμένης για θέματα Ιθάκης Περιφερειακής Συμβούλου, Σμ. Σαρδελή, της Δημάρχου Ιθάκης, Νίκης Κασσιανού, του Λιμενάρχη Ιθάκης, Αν. Σκλέπου και της μηχανικού της Π.Ε. Ιθάκης, Μ. Σαράντη, με αντικείμενο τα λιμενικά έργα του νησιού.
Επίσης, ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκαν το χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Ιθάκης η κατασκευή του οποίου έγινε από το ΕΣΠΑ και εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να παραδοθεί προς χρήση.
Τέλος, ο κ. Σπύρου ενημέρωσε λεπτομερώς τους κατοίκους της Ιθάκης για θέματα που σχετίζονται με το νησί και τις υποδομές.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτ. Κουρής επισκέφτηκε σημεία έργων του οδικού δικτύου Ιθάκης που έχουν ολοκληρωθεί, καθώς και σημεία έργων που προγραμματίζονται να γίνουν, ενώ μετέβη στις Φρίκες και το Κιόνι, όπου δρομολογούνται οι κατασκευές των λιμανιών.
Σύμφωνα με τον κ. Κουρή, υπάρχει συνεργασία με το Δήμο Ιθάκης για το θέμα αυτό, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι απαιτούμενες μελέτες και αδειοδοτήσεις για την κατασκευή των λιμανιών που θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια.


ΠΡΙΝ  ΛΙΓΕΣ  ΜΕΡΕΣ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΚΗ

ΑΠΟ ΠΟΥ  ΠΑΝΕ  ΑΣΣΟ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου