Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΒΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΕ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ

ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΒΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος 
Κεφαλληνίας και Ιθάκης του Συνδυασμού
"ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέλω να ευχαριστήσω όλους, και ιδιαίτερα τον Υπ. Περιφερειάρχη ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝτου Συνδυασμού"ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ" Κο Άνθη Χρήστο και τον Υπ. Αντιπερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης Κο Λυκούδη Σταύρο, που με επέλεξαν να συμμετέχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο. Η θέληση τους είναι ότι οι ανήσυχοι νέοι, οι νέοι που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και ιδιαίτερα στον τόπο τους, έχουν άποψη και ότι μπορούμε και εμείς να προσφέρουμε, γιατί οι νέοι και οι νέες αυτού του τόπου αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα για καλύτερα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΒΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος 
Κεφαλληνίας και Ιθάκης του Συνδυασμού
"ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ"


ΕΠΙΣΗς


Πρώτη μέρα μετα την κατάθεση ενός πλήρους συνδυασμού στο Πρωτοδικείο της Κέρκυρας, τα μηνύματα απο τα Στροφάδια, μέχρι τους Οθωνούς κι απο όλα τα Ιόνια νησιά, ειναι για μας δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε χαράξει.

Η Επτανησίων Θέληση με την ψήφο των πολιτών θα αναδειχθεί ως θεληση ανθρώπων να αλλάξουν τη πορεία των Επτανήσων. Πιστεύουμε στην αυτοδιοίκηση, είμαστε ακηδεμόνευτοι, συλλογιόμαστε και πράττουμε ελεύθερα.

Αγαπάμε τον τόπο μας και την χώρα μας, συμπονάμε τους συμπολίτες μας και παλεύουμε μαζί τους για την καθημερινή μας αξιοπρεπή διαβίωση και την Περιφέρεια  μας


Χαιρετισμούς 
Γραφείο Τύπου
Επτανησίων Θέληση

ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου