Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Αυτη ειναι η λιστα με την δημοσια περιουσια που πουλαει το ΤΑΙΠΕΔ


Η παραλία Ράγια και Τραπεζάκι ,έχουν είδη πουληθεί σε ιδιώτες.
Εμείς που κάνουμε μπάνιο ,στήν πανέμορφη παραλία ""Ράγια"" στο Πόρο ,νομίζω ότι θα χρειαστεί να μάθουμε ""άλμα επί κοντό"" για να τις προσεγγίσουμε.


Natasha Metaxa


Δυστυχως μεσα στα φιλετα προς εκποιηση ειναι η παραλια του χωριου μας ΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ
Πρεπει να αντιδρασουμε οργανωμενα να ερωτηθουν και οι τοπικες αρχες και να παρουν θεση και οχι μιζες!!
http://www.protothema.gr/files/1/2014/05/19/properties-lot-b-en.pdf


και πολλά τα σχόλια στο φεις


  • Pops Seripo Αυτό που νομίζετε ανάπτυξη θα είναι καταστροφή του τόπου μια για πάντα! Θα αποκλείσουν τις παραλίες για τον πολύ κόσμο και θα καταστρέψουν το περιβάλλον. Στο χέρι σας είναι να μην τους αφήσετε!
  • Θεμος Καππα Οι ριμαδες οι επενδύσεις όμως καπου θα πρεπει να γίνουν, εκτός αν είμαστε μια χαρα και δε τα θελουμε τα λεφτα τους. Το ζήτημα ειναι να γίνουν σωστα ώστε το χωριο να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.
  • Pops Seripo Κοιτάξτε γύρω σας την καταστροφή και δείτε τι επιπέδου επενδύσεις θα γίνουν με ξεπούλημα. Όπως όλα.
  • Natasha Metaxa η Ισπανια ειναι εχει ηδη καει με την καταστροφη της παρακτιας γραμμης της
  • Θεμος Καππα Οποτε να σταυρωσουμε τα δάχτυλα και να ελπίσουμε να γεννήσουν χρήμα τα παρατημένα χωράφια. Ετσι δε προχωράμε μπροστα όμως. Οσο για το ξεπούλημα, στο χέρι μας ειναι να διεκδικούμε το καλυτερο. Οπως ειναι για παράδειγμα η κάρτα δημότη που επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση.
  • Θεμος Καππα Αν πάντως δε θελουμε δουλειές και είμαστε ικανοποιημένοι απο την ανάπτυξη του τόπου και τις βιοτικές συνθήκες, μπορούμε να μην επενδύσουμε, να μην επιχειρουμε και να συνεχίσουμε να βλέπουμε αρκετούς πιτσιρικάδες της ευρύτερης περιοχής να σουταρουν πρεζα στα Ραγια καθε βράδυ.
  • Pops Seripo Ενώ αν χτιστούν ξενοδοχεία με βραχιολάκηδες και οικιστικές μονάδες για συνταξιούχους εγγλέζους καταστρέφοντας το τοπίο μια για πάντα, επειδή θα πάρουν για σκλάβους τους πιτσιρικάδες τότε θα αλλάξουν περιοχή που θα κάνουν την πρέζα που θα παίρνουν με το ξεροκόματο της σκλαβιάς. Κάποιοι σίγουρα θα βγάλουν φράγκα αλλά όχι τα πρεζάκια. Τι λες;;;;
  • Θεμος Καππα Ποιος συμφώνησε σε κάτι τέτοιο; Ξέρω και να μιλάω και να γράφω. Έγραψα ότι θεωρώ σωστό να διεκδικούμε τα πράγματα να γίνουν ΣΩΣΤΑ απο το να μη γίνουν καθόλου. Το να γίνουν λάθος ειναι δε ακόμα χειρότερο. Δεν ειναι ξεκάθαρο; Αυτο λέω...
  • Pops Seripo Κατάλαβα τις λες. Απλά απαντάω ότι κανείς δεν πρόκειται να διεκδικήσει τίποτε γιατί ποτέ δεν έμαθε να το κάνει στον Πόρο. Αν πουλήσουν θα είναι για κακό είναι σίγουρο. Αυτή είναι η άποψή μου και αυτό έχω δει. Δεν ψήνομαι. Γειά χαρά και περίμενε την ανάπτυξη.
  • Θεμος Καππα Γιατι όμως δεν διεκδικούμε; Και μήπως πρεπει κάποτε να ξεκινήσουμε; Δυστυχώς κάποια πράματα θα γίνουν είτε χωρίς εμάς είτε με εμάς. Επιλέγω προσωπικά το δεύτερο.
  • Pops Seripo Σωστά το είπες ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του. Ας αγωνιστούμε λοιπόν για όσα πιστεύουμε.
  • Θεμος Καππα Πάντα για τον εαυτό μας και τις απόψεις μας μιλάμε. Οταν μάθουμε να ακούμε κιολας θα έχει γίνει ένα πρώτο βήμα ώστε να μπορέσουμε να οργανωθούμε.
  • Pops Seripo Μη μου κάνεις μάθημα, δεν θέλω άλλους δασκάλους. Να μάθεις κι εσύ να δέχεσαι τη διαφωνία. Δεν υπάρχει καμία ανάπτυξη με το ΤΑΙΠΕΔ υπάρχουν πολλά πίσω από αυτό, το έχω δει το έχω διαβάσει, το έχω ψάξει. Δεν την ανάρτηση αμέσως προηγούμένως της φίλτατης ζωγράφου.
  • Natasha Metaxa Θεμο ΕΛΕΟΣ !! βλεπεις πρεζακια σε οποια ακτογραμμη υπαρχει αναπτυξη με παραλληλη αναπτυξη της τοπικης κοινωνιας και με σεβασμο στο φυσικο περιβαλλον!!!Ενω ας πουμε στη Ροδο που κατεστρεψαν το Φαληρακι με τα τεραστια ξενοδοχεια δεν πηγαν πρεζακια μονο κοκακιδες και αλκοολικοι!!!
  • Θεμος Καππα Η σύγκριση ενός απο τα χειρότερα μέρη της πανέμορφης Ισπανίας με ένα όμορφο τοπίο ειναι άδικη. Να βάλω και εγώ μια απο τη ιμπιζα δίπλα σε μια παραλία χωματερή της αττικης. Ούτε θα μας κάνουν Φαλιράκι, ήμαρτον αλλα έχουμε εικόνα της έκτασης για την οποία μιλάμε; Ξενοδοχειακή μονάδα θα γίνει με εκμετάλλευση του αιγιαλού. Προτιμώ λοιπόν προσωπικά να γίνει με τις καλύτερες συνθήκες. Μάθημα δεν κάνω παντως ποτέ και σε κανέναν, δε θα μπορούσα άλλωστε. Αλλα λέω την άποψη μου γιατι έτσι έμαθα. Δέχομαι τη διαφωνία ομως δεν υποχρεούμαι να συμφωνήσω. Κοκαδικες και αλκοολικους έχουμε παρεμπιπτόντως και ας κάνουμε τα στραβά ματια. Αλλα αυτό ειναι άλλο θέμα...
  • Diamantatos Paraskevas egw lew na ta afisoume opws einai, kapoios dhmarxos meta apo para polla xronia isws kanei kanena dhmotiko 5x5 ston ena xwro , kai kanena dhmotiko paidiko stathmo ston deutero xoro. epishs mhn sas apasxoloun oi ksenodoxiakes monades pou nomizete oti tha xtistoun, giati den prokeite, ante na xtistei kamia vila kanenos plousiou pou tha exei tis ixthiokaliergies se oli tin aktogrammh mexri kai thn antisamo.
  • Diamantatos Paraskevas kai oso gia ths fotos tis ispanias pou postarate ti dld edw sto ellada, den exoume perioxes me spitia dipla sto kyma?http://www.llsamoshotels.com/photos/kokkari01.jpg
    http://media-cdn.tripadvisor.com/.../assos-beasch-from...
    autes dld einai apo ispania, oxi ellada? apla emeis edw den mporoume na xtisoume ouranoksistes, o themos tha kserei kalitera tous logous pou den exoume tetoies kataskeues edw.

  • Pops Seripo Με το καλό λοιπόν η ανάπτυξη και στα μέρη μας. Αποχωρώ γιατί δεν έχει νόημα. Δεν πειράζει ας έχει ο καθένας τη γνώμη του καλό είναι να διαφωνούμε.
  • Diamantatos Paraskevas ma exei nohma, den mou apantises gia ton xarakthrismo olhs ths perioxhs, ws perioxhs gia ixthiokaleiergeies, thn gnwmh sou
  • Pops Seripo Κανείς δεν μίλησε για ιχθυοκαλλιέργειες - προσωπικά δεν πιστεύω ούτε στον ένα τρόπο εκμετάλλευσης ούτε στον άλλο. Δεν είναι υποχρεωτικό να καταστρέψεις το περιβάλλον για να κερδίσεις. Υπάρχει και ανάπτυξη φιλική προς το περιβάλλον, με σεβασμό στις περιοχές, τους κατοίκους και την ιστορία τους, που να αναδεικνύει όλα όσα δεν γίνονται βορά στο μαζικό τουρισμό και το εύκολο κέρδος. Αυτά και άλλα πολλά από σοφότερους από μένα βρίσκονται για να μην καταστραφούν και πουληθούν τα καλύτερα σημεία της χώρας.
  • Diamantatos Paraskevas an iparksei ena sobaro sxedio, sto opoio tha exoun gnwmh kai oi katoikoi tis perioxis, den blepw ton logo na mhn einai filiko pros to periballon kai me sebasmo stin perioxh kai stous katoikous. to thema einai oti pote den ipirxe ena sobaro sxedio. Deite pws einai ktismenos o poros, pote den ipirkse enas sobaros sxediasmos polhs, kai ta teleutaia xronia prospathisan na swsoun auta pou den swzonte. Oi odikes arthries tou xwriou, kai to sxedio pou iparxei einai basismena panw se ena anarxo montelo. Xaraktiristiko einai oti otan anebenei i stathmi sto potami , endexete na kopei to xwrio sta 2. gia na mhn anaferw oti gia emena, idi to 70 % tis paralias tou porou einai katestrameno.
  • Ilias Tzamarias νομιζω οτι για τοσο σημαντικα θεματα απαραιτητη ειναι η γνωμη της τοπικης κοινωνιας που εκφραζεται μεσα απο θεσμοθετημενα οργανα οπως το τοπικο συμβουλιο πορου και η δημοτικη αρχη τησ περιοχης. αλλα απο οτι φαινεται τα ενδιφεροντα τους ειναι αλλα.........κριμα ,
  • Ελευθέριος Στελλάτος Φιλτατοι συγγνώμη που επεμβαινω αλλα απ' όσο ξέρω δεν γίνεται να πωληθεί η αιγιαλιτιδα ζώνη. Από ότι πιστεύω θα πουλήσουν τα οικόπεδα που είναι δίπλα στην θάλασσα και ανήκουν στον δήμο. Από εκεί και πέρα όσοι έχουν λεφτά και πιστεύουν οτι μια τέτοια επένδυση μπορεί να τους αποφέρει καρπούς μπορούν να πάρουν μέρο

  • Βλαχάτα Σάμης Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό του ελληυνικού λαού!!! πέρα από τη μεθοδευμένη φτωχοποίησή του και τον εργασιακό μεσαίωνα που τον έριξαν, πουλάνε και τη κρατική περιουσία σαν να είναι τσιφλίκι και κληρονομιά από τους πατεράδες τους!!! Πρέπει να τους σταματήσουμε και αυτούς και τα τσιράκια τους! Αύριο είναι η ευκαιρία!!!
  • An Sp και το νερο πουλανε..στην Θεσσαλονικη εστησαν καλπες και ψηφισουν οχι στην πωληση του νερου..εδω?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου