Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
η ‘‘καταστροφή’’ των χημικών της Συρίας στο Νότιο Ιόνιο

30/5/2014

Δημοσιεύτηκε στον τύπο, και δεν διαψεύστηκε, ότι δύο ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές εκδόθηκε υπουργική απόφαση της κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η αλιεία σε περιοχές του Ιονίου, της Πελοποννήσου και της Κρήτης μέχρι 22/7/2014. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η απαγόρευση σχετίζεται με την προϊούσα διαδικασία της καταστροφής των χημικών της Συρίας στην ίδια περιοχή!

Είχαμε προειδοποιήσει και παλαιότερα για την επικινδυνότητα της διαδικασίας αυτής για το περιβάλλον, την υγεία και την οικονομία της περιοχής του Ιονίου, και είχαμε επίσης καλέσει τους φορείς της αυτοδιοίκησης να αντιδράσουν δυναμικά και την κυβέρνηση να αρνηθεί την οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας.


Εν τούτοις η υποταγμένη συγκυβέρνηση, δια του αντιπροέδρου της κ. Βενιζέλου, όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά θεώρησε και ως ‘‘αναπόφευκτη’’ την εμπλοκή της Ελλάδας!

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά στο «παρά ένα»!

Οι συνέπειες της ενέργειας αυτής θα είναι μεγάλες και η περιοχή μας και οι κάτοικοι της θα κινδυνεύσουν άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α καλεί τις οργανώσεις πολιτών, κάθε συλλογικό φορέα, τις νεοεκλεγείσες δημοτικές και περιφερειακές αρχές, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις αλλά και κάθε πολίτη να υψώσουν το ανάστημα και την φωνή τους για να σταματήσει το φρικτό έγκλημα κατά του περιβάλλοντος και της ζωής στην περιοχή του Ιονίου και της Μεσογείου.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου