Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΣΑΝΕ ΠΟΤΕ


Τα πολλά νέα παιδιά στα σκαλιά του δικαστηρίου σε εκείνη την πολιτική συγκέντρωση νέων ανθρώπων με τον Αλέκο Καλαφάτη. Αυτά τα παιδιά δε χάσανε ποτέ, χωρίς καμία αμφιβολία. Κρατήστε αυτή τη φωτογραφία. Είναι οι άνθρωποι που θα κυριαρχήσουν στα επόμενα χρόνια. Δεν τους δόθηκε τώρα η ευκαιρία, αλλά οφείλω να το πω οτι και οι ίδιοι δεν τη διεκδίκησαν. Δεν έδειξαν εμπιστοσύνη στις πραγματικές τους δυνάμεις και δυνατότητες. Πρέπει να το κάνουν τώρα, να ξεκινήσουν ακόμα και από σήμερα τη διατύπωση μιας νέας πρότασης και ενός σχεδίου για την Κεφαλονιά όπως τη σκέφτονται.

1 σχόλιο:

  1. Θα έδινα και εγώ μια συμβουλή σα Θιακοκεφαλλονίτης και όχι μόνο στους νεολαίους αυτής της συγκέντρωσης αλλά σε όλα τα παιδιά της ιδιαίτερης πατρίδας μου.
    Δύσκολα τα πράγματα σε αυτή τη κοινωνία μας. Για να δείτε κάποτε καλύτερες καταστάσεις για το μέλλον σας το γενικό και όχι το ατομικό, βάζοντας ψηλά τον πήχη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αν βέβαια σας ενδιαφέρει, ψάξτε γύρω σας, προσπαθήστε να κάμετε συσχετισμούς με άλλες περιοχές – νομούς της Ελλάδας, κατατάξτε τη Θιακοκεφαλονιά σε όποιο σημείου του καταλόγου που θα φτιάξετε νομίσετε ότι βρίσκεται, (αισιοδοξώ ότι θα απογοητευτείτε) και ξεκινήστε μόνοι σας για κάτι καλύτερο.
    Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, μη παραμυθιάζεστε και μην εντέχνως φανατίζεστε.

    Εδώ δεν υπάρχει χουά χα χα, αλλά μόνο ΑΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή