Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ENA BΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

Τροφή (μάλλον δύσπεπτη και όχι ιδιαίτερα ευχάριστη) για σκέψη και περίσκεψη. Ο Θεός να μας φωτίσει. Κι ένας Θεός ξέρει ποιος Θεός θα είναι αυτός !!!
ΜαίρηΠΚ

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ//ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ .ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ

......ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Για να μη λέμε, μετά από κάποια χρόνια :
«Κάποιοι μας τα έλεγαν, αλλά εμείς δεν ακούγαμε»!


http://www.youtube.com/watch?v=Wz3VeifIjDU

 ΙΣΛΑΜ  -  ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ..........! !

Στην πραγματεία του «Η παρακμή του Μικρασιατικού Ελληνισμού» ο Σπ. Βρυώνης αποδεικνύει ότι ο παράγων που υπέσκαψε την Βυζαντινή Αυτοκρατορία εκ των ένδον ήταν η ειρηνική εισβολή μουσουλμάνων νομάδων (Τουρκομάνων), οι οποίοι σιγά σιγά έδιωξαν από την ύπαιθρο τον χριστιανικό αγροτικό πληθυσμό και στέρησαν την αυτοκρατορία από ένα σημαντικότατο μέρος της αγροτικής παραγωγής αλλά και αντιστοίχες προσόδους και υπηρεσίες (φόρους, τρόφιμα, οπλίτες.). 

Η παράλληλη εισβολή στο Βυζάντιο των Νορμανδών από την Δύση και των Τούρκων από την Ανατολή έδωσε την χαριστική βολή.
Η σημερινή ανεξέλεγκτη και διαρκής συσσώρευση μουσουλμανικών ομάδων στην Ελλάδα, οι οποίες απαιτούν ειδική μεταχείριση, πρέπει να μας προβληματίσει.
Είμαστε 10 εκ. Έλληνες με συνεχώς ( και απελπιστικά ) μειούμενο πληθυσμό* . Πόσους μουσουλμάνους μπορούμε να αφομοιώσουμε κάθε χρόνο, χωρίς να κινδυνεύει ο τρόπος ζωής, τα ήθη, τα έθιμά μας ακόμη και η απασχόληση των γηγενών; Είναι δυνατόν να αφομοιώνεται σήμερα κάποιος  ; ;  
Οι άνθρωποι υποφέρουν και χρειάζονται βοήθεια. Γιατί να μην την προσφέρουμε σε όσους ζουν ή επιστρέφουν στην χώρα τους - όταν βέβαια λύσουμε το πρόβλημα της χρεοκοπίας μας ;

Εκτός αν πιστεύουμε ότι ο ισλαμισμός είναι θρησκεία ανώτερη και πρέπει να την ασπασθούμε.

*Σε επίσημη  Στατιστική  της  Ευρώπης , σε 30 χρόνια οι  Έλληνες  θα  αποτελούν    το  40 %  του  πληθυσμού της  Ελλάδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου