Προς κάθε υπεύθυνο.
Στον απόηχο των πρόσφατων εκλογών, θα αναφερθώ, για άλλη μια φορά στο φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας τα οποία είτε με αργούς ρυθμούς προχωρούν είτε έχουν παγώσει ενώ ο Ιούνιος ξεκινά.

1)      Χάρακας.  Ήδη τα αποτελέσματα είναι απτά με τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν. Οι λίγοι γενναίοι που έρχονται ζαλισμένοι σαν κουτάβια ορκίζονται ΠΟΤΕ ξανά. Άλλοι πάλι ήρθαν με λεωφορείο από Αργοστόλι  μέχρι  την Αγ. Ευφημία και καραβάκι μέχρι το Φισκάρδο. Από εκεί πάλι σε λεωφορείο στην Άσσο, πίσω στο Αργοστόλι οδικώς… Ασύλληπτο το 2014….    Κύριοι υπεύθυνοι. Μπείτε ΕΣΕΙΣ σε ένα λεωφορείο και κάντε την διαδρομή και μετά πείτε μου πως σας φάνηκε.  Οι επιχειρήσεις που δούλευαν με αυτούς έχουν μπει μέσα για τα καλά…(εστιατόρια, μπαρ, καφέ, φούρνοι, παγωτά ….κτλ)
2)      Καλόν Όρος. Μη σου τύχει να πρέπει να κάνεις τη διαδρομή βράδυ. Άκουσα πως η αντιπολίτευση δεν προσήλθε να ψηφήσει για να δοθεί το κονδύλι για την ασφαλτόστρωση του δρόμου. Ψήφους όμως ζήτησαν… Αίσχος!
3)      Πλωτή. Θέλω με το χέρι στην καρδιά να μας πουν από το λιμενικό ταμείο, το λιμεναρχείο, την Αποκεντρωμένη, την Περιφέρεια, την Εισαγγελία και οποίος τέλος πάντων είναι (ή νομίζει πως είναι)αρμόδιος το εξής: Τι θα βλάψει η τοποθέτηση και η χρήση της πλωτής και σε τι θα επηρεάσει το καθεστώς της χερσαίας ζώνης ή στο χαρακτηρισμό του λιμανιού.  Κύριοι διαχειριστές της γραφειοκρατίας επιτέλους ξεκολλήστε. Αντί να δέχεστε καταγγελίες από κομπλεξικούς που θέλουν να μας σώσουν θα έπρεπε να κάνετε την δουλειά σας και εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας να προχωρήσετε στην νομιμοποίηση της υπόθεσης. Αντ’ αυτού με περισσή ανεπάρκεια αδρανήσατε και την πληρώνουμε εμείς. Και εμείς φυσικά επιφυλασσόμαστε για διαφυγόντα κέρδη, μαζικά κατά παντός υπευθύνου μέσω του συλλόγου μας. Επιπλέον, οι κάτοικοι και επιχειρηματίες του Φισκάρδου έδωσαν στον Δήμαρχο τις υπογραφές τους στο ψήφισμα για την διευθέτηση του ζητήματος. Υπάρχει άραγε πιο δυνατή εντολή; (Να τονίσουμε πως όπως και σε άλλα θέματα ο Δήμος δεν είναι υπεύθυνος για το ζήτημα παρ’ όλα αυτά ζητάμε την συνδρομή του.)
4)      Ενοικιαζόμενες βάρκες. Επειδή εισπράττουμε καθημερινά τα παράπονα των τουριστών, σας τα μεταφέρουμε. Οι τουρίστες δεν έρχονται μόνο για «μαμ-μπαμ και νάνι».  Θέλουν και τις όποιες δραστηριότητες μπορούμε να τους προφέρουμε. Για τους ίδιους λόγους όπως και στην περίπτωση της πλωτής δεν υπάρχουν βάρκες προς ενοικίαση με αποτέλεσμα την αγανάκτηση των τουριστών που  τις λίγες μέρες των πανάκριβων διακοπών τους δεν μπορούν να κάνουν αυτά που τους τάξαμε…  Η αδράνεια σας αποτελεί ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ.
5)      Με ρωτούν συχνά οι τουρίστες για το κάθε πότε έχει λεωφορεία από Φισκάρδο για Αργοστόλι… Πάρτε το ΚΤΕΛ και ρωτήστε…
Με ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα και ούτε με πορδές βάφονται αυγά. Αφήστε τις δικαιολογίες και δώστε άμεσες λύσεις.
Καββαδίας Θέμης
Φισκάρδο 28/5/2014
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
16 Μαρ 2014
Ο ΧΑΡΑΚΑΣ , ΧΑΡΑΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΦΙΣΚΑΡΔΟ,, ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΙΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟς ΜΥΡΤΟ ,,ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΙΣΕΙς! Αναρτήθηκε από ...