Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ενημέρωση Επαγγελματιών σχετικά με την βεβαίωση οφειλής Κ.Ε.Α.Ο.

Προς     Μ.Μ.Ε.

    Συνάδελφοι
Ξεκίνησε να έρχεται η βεβαίωση οφειλής από το Κ.Ε.Α.Ο. ( Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) από την Τετάρτη 4 Ιουνίου.
Επιτέλους μας βεβαίωσαν το ποσό για να μπορούμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, μιας και οι αιτήσεις όλων μας προέβησαν άκαρπες στο να μας δώσει ο Ο.Α.Ε.Ε. «πράξη βεβαίωσης οφειλής» .
    Οι ειδοποιήσεις έρχονται συστημένες με το ταχυδρομείο.
Θα παραλαμβάνετε όλοι σας ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΛΑΒΑΤΕ ΓΝΩΣΗ.
γιατί αυτά τα ειδοποιητήρια έρχονται με ημερομηνία 14/ 4 / 2014 ( για ευνόητους λόγους).
Αφενός ήρθαν μετά τις εκλογές για να μαζέψουν ψήφους και αφετέρου να χαθεί η προθεσμία του ενός μηνός για να προχωρήσει κάποιος.

Αυτό φυσικά πρέπει να μην το λάβουμε υπόψη μας ( ημ. χαρτιών  αναγραφόμενη) μιας και ο νόμος λέει ότι λάβαμε γνώση από την ημερομηνία που υπογράψαμε να παραλάβουμε.
Οι κινήσεις μας λοιπόν από εδώ και στο εξής είναι :
  1. Παραλαμβάνουμε από το ταχυδρομείο το συστημένο που μας έρχεται, ζητώντας έγγραφο που να αποδεικνύει πότε λάβαμε γνώση.
  2. Εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής θα αμφισβητήσετε αυτή την ειδοποίηση με έγγραφο που θα δώσει ο Σύλλογος μας σε όλους να πάτε να καταθέσετε στο Ο.Α.Ε.Ε. στο πρωτόκολλο ( παίρνοντας αριθμό πρωτοκόλλου ). Από την υπηρεσία των κατά τόπους Ο.Α.Ε.Ε., έπειτα περιμένετε την απάντηση που θα έρθει εντός 60 ημερών από την ημερομηνία καταθέσεως, και έπειτα προχωράμε σε ( αίτηση Αναστολής, προσωρινή  διαταγή και προσφυγή).
  • Για κάθε ενημέρωση σας θα μπορείτε να μπαίνετε στο blog του Συλλόγου  http://eeski.blogspot.gr/ για να ενημερωθείτε για τα έγγραφα που θα χρειαστούν .
Ακόμα στο ανοιχτό Δ.Σ. του Συλλόγου μας που θα γίνει σε λίγες μέρες θα έχετε καλύτερη ενημέρωση.

Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος


Μαρκάτος Μιχάλης
Ο Γεν. Γραμματέας


Λουκάκης Σπύρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου